Model: Inny
Silnik: Czerwona Honda Civic 1.3 75 KM na gaźniku
Rocznik: 1995
Wysłany: 2007-11-25, 14:44 Zrób to sam czyli rozmowy modów
Panowie ogarnijcie się troche - Zrób to sam: Renowacja pokryw zaworów V6
z miesiąc temu zadałem konstruktywne pytanie które najpierw było do akceptacji a potem zniknęło. Natomiast nie brakuje tam, cytuje:
piotriix napisał/a:
no no
grzelutek napisał/a:
Mecyjnie wygląda.
75andrew155 napisał/a:
Piknie wygląda , ja sobie też tak zrobię
75andrew155 napisał/a:
Rewelacja
AR_33 napisał/a:
WOW , jestem pod wielkim wrażeniem
Alfista napisał/a:
pieknie to zrobiles
moze metalową pokrywe od TSa tez sie da tak wypolerowac
Garos napisał/a:
Majkel kawał dobrej roboty a efekt jest rewelacyjny-miodzio
same pomocne uwagi w pracy uwagi, ale to chyba nie tak ma wyglądać prawda?
Model: Inny
Silnik: Czerwona Honda Civic 1.3 75 KM na gaźniku
Rocznik: 1995
Wysłany: 2007-11-25, 14:55
o ile dobrze pamiętam to pytałem o to czym pomalowałeś (na czerwono) rurki pod chromowanymi łaczeniami kolektora dolot. i głowic i czy nie lepiej było użyć srebrzanki do pokryw - może byłby lepszy efekt "chropowatości" ?
w tym momencie widze ze jest nastepnych 5 postów "do akceptacji" które zapewne niedługo znikną.
marekm, spokojnie opisy powoli znikaja z tamtego dzialu i pojawiaja sie na stronie.a czemu komentarze super sie zaakceptowaly w pokrywach to nie pamietam, szczerze mowiac... codziennie musze tam z tamtego dzialu przynajmniej odrzucac jeden post.
marekm, tak się składa, że jak pisałem ten post to jeszcze nie byłem modem, a że by było ciekawiej mój post po jakimś czasie znikł i pojawił sie ponownie
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum