Wysłany: 2007-01-05, 11:37 Zmiana w profilach - aktualizacja modeli
O co K.... chodzi z tym tekstem: Pole: Model musi pasować do jednej z podanych pozycji.
Wpisywałem chyba z 10 razy model: giulietta 116, silnik: 1.8, rocznik: 1982 i dalej to samo. Zaraz mnie szlag trafi
_________________ AR Giulietta 1.8 i.e.
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale
Dzięki. Nie wiem czy dobrze myślę, ale niektórzy lubię mieć nazwy wpisane po swojemu lub oglólnikowo np. AR 75 lub 155 TS a nie jak w katalogach, model: pojemność: rok: . To taka moja sugestia od siebie
Ostatnio zmieniony przez Wołek 2007-01-05, 11:42, w całości zmieniany 1 raz
zrobione...
a trzeba bylo tak zrobic, zeby staty liczyly modele poprawnie... bo wczesniej AR 156 i alfa romeo 156 liczylo osobno
a silnik i rok produkcji to po to, zeby bylo wiadomo ze rozmawiamy o np alfie 145 z silnikiem ts po 98 roku, a nie o boxerze
Ten rocznik mi jedynie nie leży . A jeśli to są powody to zmienione bardzo słusznie. Tuti zerkinij do spraw organizacyjnych. Tam też są pewne, myślę, że ciekawe propozycje.
Ostatnio zmieniony przez Wołek 2007-01-05, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
Chcieliscie staty modeli to innego rozwiazania nie ma jak pola wyboru... Chyba, ze chcecie zeby wpisy AR 156 i Alfa Romeo 156 zliczalo osobno... ale w takim przypadku staty to nonsens
a jakbym nie dodawal seata ibizy, deawoo nexi i audi 80 to trzech uzytkownikow mialo by wpis INNY i watpie zeby ktos sie nie zastawial co to za innosc, wiec wolalem juz dopisac te 3 fury
dodawac wszystkich modeli nawet tylko wloskich aut chyba nie ma sensu... nie ma nawet wszystkich modeli alf a co dopiero jakby napisac fiaty, lancie, ferrari, maserati, lamboghini z ostatnich 10 lat... ta lista byla by chyba na caly ekran
lepszym rozwiazaniem jest pytanie userow ktorzy maja inny jaki naprawde maja samochod i dodawania za kazdym razem... inni rejestruja sie rzadko wiec roboty duzo nie bedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum