Wysłany: 2007-10-10, 17:16 Zbyt częste wylogowywanie - do Admina
Hej.
Mam pytanie tego typu:
Czy automatyczne wylogowywanie użytkowników mogłoby się odbywać w większych odstępach czasu?
Czasem w pisaniu postu przeszkadazją nam różne sytuacje, a to trzeba iść skorzystać z WC, a to ktoś zadzwoni i zajmie kilka minut itp. itd.
Chodzi mi o to że w momencie gdy piszę bądź odpisuję na jakikolwiek temat i robię to zbyt długo, po próbie wysłania wiadomości okazuje się że muszę się znów zalogować, znów odnaleźć temat i znów napiać to samo.
Znalazłem już na to sposób ale nie to jest ważne, bo można tak:
Napisałem post, "wyślij" odpowiedź: "zaloguj ponownie", operacja "wstecz", CTRL+A swojej wiadomości, CTRL+C swojej wiadomości, operacja do przodu (do panelu logowania) - Wpisanie "Użytkownik" i "Hasło" - Enter, Szuuuuuuukanie tematu, "Odpowiedz" lub coś w tym stylu, CTRL+V i "wyślij"
Denerwujące to jest, trochę.
Korzystam z Oper'y, jeśli na innych przeglądarkach jest inaczej to dajcie znać.
Dokładnie to samo spotkało mnie podczas pisania tego postu.
W sumie to stanęło na sugestii admina, że zaznaczyłem opcję "zawsze pamiętaj" przy logowaniu i w domu mam spokój. Ale często korzystam z innych komputerów i tam już trzeba uważać, żeby za długo nie pisać.
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum