ja sie wcale nie dziwie - kalendarz ma tyle kartek co rok, czyli juz prawie 1/3 kalendarza z glowy...
jak sie bierze cos takiego to powinno sie byc na tyle odpowiedzialnym, zeby to co sie zamawia nie bylo do wywalenia do smieci.
i mam nadzieje, ze wkoncu sie skoncza komentarze, ze zamiast robic co robilem powinienem przepraszac radka i gosie. sory ale moim zdaniem to robienie kogos w balona, ludzie placili za 12 miesiecy a nie za 9 lub mniej!
I wychodzi na to że musimy przeprosić "biedną Gosie"
Czepiamy się i dopytujemy, a Ona biedna w tym stresie pracować nie może.
Skwituję to jednym słowem: ŻENADA !!!
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Oj chlopaki nie badzcie juz tacy wredni.Ja tez chcialem zrobic zamowienie ale sie nie zalapalem.Trudno.Pewno w przyszlym roku to zrobie.Nie stresujcie sie.Kumam Wasze rozgoryczenie ale to nic nie zmieni a moze tylko popsuc relacje miedzy nami.Jak to sie mowi.Jak kocha to poczeka
mineło prawie 5 miesięcy od kiedy wpłaciłem kase za gadzety...
czy ktoś mi kuzwa mac powie co tu jest grane??!!??!!
najlepiej by było jakby dana osoba oddała kase a my sobie sami pozamiawiamy te naklejki w swoim rejonie....i napewno to szybciej pujdzie niz to co sie dzieje teraz...
mineło prawie 5 miesięcy od kiedy wpłaciłem kase za gadzety...
czy ktoś mi kuzwa mac powie co tu jest grane??!!??!!
najlepiej by było jakby dana osoba oddała kase a my sobie sami pozamiawiamy te naklejki w swoim rejonie....i napewno to szybciej pujdzie niz to co sie dzieje teraz...
To juz 5 miesiecy minelo ? ale ten czas szybko leci
_________________ Fury
ALFA ROMEO 156 3.2 V6 GTA
0-200 km/h - 21 s
Model: Alfa Romeo 164
Silnik: 2.0 V6 TURBO
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-04-13, 10:27
Myśle że macie juz po sprawie,,niestety .nie znam firm ktore wypuszczaja kalendarze od kwietnia czy maja.jesli jakies wogule były to juz dawno sa rozprowadzone,przewaznie kolo lutego zamyka sie edycje kalendarzy.Wiec niby teraz skad byscie mieli dostac?No chyba ze Poczta Polska sie nimi zajela oni to potrafia dostarczac przesylki ,do mnie juz 11 miesiecy jedzie mp3 i jakos caly czas nie po drodze maja.
Przykro mi ale mysle ze mozecie odpuscic... A tak wogule to czemu sprzedajacy bierze kase wczesniej.Mysle ze powinna wylozyc pieniadze jesli zajmuje sie handlem,a ze sprzedaza nie bylo by problemu.No chyba ze to niestety tylko zamowienie wirtualne.
Szkoda gadac,,,
_________________ Dobry mechanik na wage złota _szanujcie jak macie!
andzia, to nie byla firma od kalendarzy, prawdopodobnie jakis zaklad poligraficzny, projekt wykonala gosia, zebrala pieniadze, miala za to zaplacic w tym zakladzie i potem rozeslac do ludzi.
takich rzeczy nie wolno odpuszczac i co z tego ze wirtualnie? jak ktos nie dostanie gadzetu to tez oszustwo i jest karalne... dowodem w tej sprawie moga byc posty wraz z adresem ip, wiadomosci na mailu, swiadkowei, ktorzy rozmawiali z gosia, z ktorych podczas rozmowy wynikalo, ze wziela pieniadze.
proponuje zeby ktos uswiadomil pani g. jakie moga byc konsekwencje oszustwa i dac jej ostatni termin na wykonanie, w przeciwnym wypadku skierowac sprawe gdzie trzeba...
Pytalem goscia, ktory ma firme robiaca takie rzeczy... Napisal mi, ze takie zamowienie nie powinno takiej firmie zajac dluzej niz 2 tygodnie. Uslugi Poczty Polskiej nie sa na zbyt wysokim poziomie, ale miesiac na pewno paczki nie ida...
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-04-13, 17:47
Ja daje Gosi czas do konca maja !!!!!!!!!! po tym terminie wybieram sie na Policje!!!!!!!!!!!!!! jest to oszustwo zbiorowe na duza skale !!!! to sie w glowie nie miesci !!!! masakra jakas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum