-poprosze o 2 kubki.
-naklejki na rejestracje: jeden komplet-(czy to jest możliwe?-że środek pozostaje tak jak jest czyli nasza strona a po bokach z jednej strony imie moje, a z drógiej mojej dziewczyny ) czyli KUBA www.ALFAHOLICY.net GOSIA ?? da rade.
-a drugi komplet to normalnie tylko z napisem -TOMI.
-nio zzapomniałem- dwie smycze.kolor może by czerwony
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez KUBAS 2006-11-26, 15:56, w całości zmieniany 1 raz
Rafał156 [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-27, 19:35
Witam!
Poproszę: NP (1 komplet) z nickiem
NS (1 sztukę) bez nicka
Kalendarza nie bedzie? No nie... Jego idea nie moze tak poprostu umrzeć. Cały zeszły rok wisiał u mnie kalendarz z Klubu Lancii. Teraz chcialem mieć z Alfy. Nawet powiedziałem mamie zeby nie kupywała nic innego.
dobra gadałam z kolesiem z firmy poligraficznej zrobi mi 10 sztuk minimum koszt tak jak było mówione 35 złoty ( byłoby mniej jakby było wiecej osób), mysle ze kazdemu zalezy na czasie aby kalendarz jak najszybciej wisiał u niego na scianie , ponizaj na zdjeciach widac pare kartek z kalendarza , reszta owiana tajemnica w razie pytan prosze o PW bedzie 12 stron z miesiacami pozniomy a4, plus 2 dodatkowe strony na ostatniej i na okładce beda zdjecia z naszych zlotow, prosze soe decydowac , aha jezeli ktos nie wyraza zgody na umieszczenie swojego wizerunku na kalendarzu prosze o pw
Ostatnio zmieniony przez gosia 2007-01-02, 13:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum