to teoretycznie 14 koniec wplat jak 15 podliczasz liste. bo trzeba by wziasc poprawke na czas realizacjji przelewu.
_________________ łukasz155
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-13, 10:01
no tak dzis zrobie juz ta liste pozadnie poprawie literowki )) i dopisze nowe wpłaty, bo osttanio zbyt wiele na glowie zamowienia pojda 16-go wiec do 15 max wpłaty do południa
Do 15-stego miałybyć wpłaty. Potem Gosiaczek robi zamówienia wedle ilości wpłat a potem wysyła najszybszym dostawcą przesyłek w Polsce, czyli Poczta Polska
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-02-21, 23:04
niby tak ale 16 go juz mialo byc wysylane! nie widze potrzeby dluzej czekac skoro zaplacilem juz w styczniu to moja paczka powinna czekac na wyslanie niech bedzie do tego 16 lutego.ja nie widze problemu! hmmm...oby nie skonczylo sie fiaskiem...
i jeszcze jedno skoro mialo byc do 15 to nie widze problemu aby to wszystko sprawdzic i zliczyc nawet tego 16 go.przeciez liczenie kasy trwa stosunkowo krotko no chyba ze jedziemy dalej na liczydle
Ostatnio zmieniony przez Korczu 2007-02-21, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-22, 09:16
korczu opanuj swoje emocje, nic sie fiaskiem nie zakonczy!!!!!!!!!!!!! musze niestety naniesc poprawki w projektach i wysłac całe zamoiwienie, radziłabym sie uzbroic w cierpliwosc poniewaz nic nie bedzie w opolu zamawiane do konca nastepnego tygopdnia naewno zostana wszystkie zamowienia wysłane , a co do czasu wpłat i samych zapisow tez trwały , i nie nekac mnie milionem pytan na gg wszytysko edzie jak zloze zamowoienia to tu napisze a tak raczej nie zagladam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum