Da radę zamówić 2x naklejane na zewnątrz? Normalny wzór, tj biały napis.
da rade, tylko wpisz w tytule przelewu ze zewnetrzne
frynas napisał/a:
na całą szerokość szyby
koszt wyjdzie podobnie koło 7-8zł
tak jak wszystki ejest to jedna naklejka, z białej folii, pokryta transferem, tak aby mozna było przenieść cały napis na szybe, jak nie chcesz www to bedzie bez www
we wszystkich wpatach piszcie jaka wielkosc i czy klejone wew czy zew i najlpeiej jeszcze wyslijcie mi taką informacje na pw z adresem
adk do ciebie pytanie nastepujące jak z tą nakleją to wygląda zasłania ci widoczność ?? bo dzisiaj tak mierzylem przy szybie no i troszke by to przeszkadzalo
Paweł156 a do ciebie takie pytanie potrzebował bym taką dużą jak kolega 120 na 15 i bez www i dwie male typu 25 na 5 i ile bym ci musial przeslac lacznie z przesylka i naklejkami ??
_________________ Auto jest Bogiem, prędkość nałogiem, życie zabawą a kobieta podstawą ...
Paweł156 a do ciebie takie pytanie potrzebował bym taką dużą jak kolega 120 na 15 i bez www i dwie male typu 25 na 5 i ile bym ci musial przeslac lacznie z przesylka i naklejkami ??
wysokość nakleji wymusi jej długość, nie wiem czy bedzie miala 15cm wysokosci
wiesz co moze nie bedziemy sie juz rozdrabniac na inne rozmiary bo za chwile kto napisze ze chce na 30cm a ktos na 35 i bedzie kupa roboty, z przwagą kupy a na to niestety nie mam czasu, przyjmijmy ze ta na calą szybe jest wyjątkiem w tej chwili, jak bedzie troche wolnego, czyli tak w okolicach grudnia to chetnie przyjme zamówienia na inne rozmiary.
jestescie pewni ze ma to byc 120cm??
jesli tak to czekam na wpłaty, jedna taka naklejka 8zł plus przesyłka
Trochę będzie przeszkadzała ta wysokość, więc przeprowadziłem symulację i moc wyliczeń skomplikowanych
Wynika z tego, że bez modyfikacji czcionki, naklejka o wysokości 15 cm będzie miała 115cm szerokości (około). Gdyby trochę zmniejszyć wysokość, ok 13cm naklejka skróci się do ok. 100cm. (caly czas piszę o formacie www.alfaholicy.net bo przy wersji bez www te wymiary ulegną zmianie)
Reasumując, naklejka na szybe o długości 100cm to będzie dobry kompromis pomiędzy widocznością naklejki, a widocznością zza szyby
I dzisiaj ok 16 wysyłam pieniądze, jeżeli tylko Paweł156 zaakceptuje tą wersję .
mam prośbe jak juz dostaniecie nakleiki i zrobicie z nich uzytek pochwalcie sie efektem jak wam to wyszlo pozdrawiam
Paweł156 a ty jak bedziesz miec czas na mniejsze formaty odezwij sie
_________________ Auto jest Bogiem, prędkość nałogiem, życie zabawą a kobieta podstawą ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum