2. SMYCZ: Smycz z plastikowym łącznikiem, uchwytem FISH i zaczepem do komórki. Nadruk pełnokolorowy termosublimacyjny. Szerokość taśmy 20 mm.
Ponieważ trudno byłoby zmieścić logo na smyczy, smycz bedzie czerwona z białym adresem strony.
Cena: 10 zł/ sztuka.
3. FLAGA: Flaga biała o wymiarach 600 x 480 mm, nadruk pełnokolorowy dwustronny, czyli logo wraz ze statywem do szyby samochodowej.
Cena: 42 zł/ sztuka.
4. CZAPKA: Czapka - baseballówka biała z hafowanym logo z przodu, haftowanym adresem www z tyłu i ozdobnymi haftami po bokach.
Cena: 30 zł/ sztuka.
5. PODUSZKA: polarowa poduszka 25x25 cm z haftowanym logo.
Cena: 14 zł/ sztuka.
]
6. T-SHIRT: T-Shirt męski, logo na piersi haftowane i napis na plecach ALFAHOLICY drukowany.
W ZAŁĄCZNIKU TABELA ROZMIARÓW
Cena: 32 zł/ sztuka.
7. LADYSHIRT: koszulka damska, logo na piersi haftowane i napis na plecach ALFAHOLICY drukowany.
W ZAŁĄCZNIKU TABELA ROZMIARÓW
Cena: 25 zł/ sztuka.
Proszę wpisywać się "numerkami", według schematu jak poniżej:
Czyli jesli ktoś jest zainteresowany otrzymaniem kubka i smyczy, wpisuje 1+2,
dla smyczy z flagą będzie to 2+3 etc.
Jeśli ktoś chce jednego gadżetu więcej sztuk, to pisze np.: NICK - 1+ 2x2 + 5, co oznacza kubek, dwie smycze i poduszkę.
W przypadku koszulek (damskich i męskich) proszę o dopisanie rozmiaru.
Na końcu podajemy opcję wysyłki (domyślna = 3)
Koszty przesyłki:
1) 13 zł - za pobraniem, priorytet
2) 11 zł - za pobraniem, zwykła paczka
3) 9 zł - przy wpłacie na konto, priorytet
4) 7,50 zł - przy wpłacie na konto, zwykła paczka.
Nr konta do wpłacania:
TOMASZ KORCZ
Ul.Cynkowa 21b/2
42-500 Będzin
30 1140 2004 0000 3102 5229 2797
Najlepiej zapłacić od razu zanim zapomnicie
Poza tym im więcej będzie wpłat przed terminem odbioru, tym mniej będę musiała wykładać z mojej kieszeni.
Wysyłka gadżetów nastąpi jak tylko otrzymam je z produkcji.
W tym poście będzie edytowana lista chętnych, identycznie jak w przypadku ramek od phantoma.
Aby zachować przejrzystość w temacie i nie rozciągać go na 10 stron, po zaktualizowaniu tego oto posta, kolejne posty będą usuwane.
W przypadku chęci dodania czegoś do zamówienia - proszę nie edytować, tylko pisać kolejne posty.
UWAGA UWAGA SUPER WIADOMOŚĆ
Mamy możliwość wyboru między poduszeczkami BIAŁYMI lub CZERWONYMI
Dlatego wszystkie osoby, które zapisały się na poduszki, proszone są o podanie koloru, w jakim chcą otrzymać swoją poduszkę.
Można wpisywać tu lub na prv.
Poza tym jest też możliwość wyhaftowania SWOJEGO NICKA na poduszce, pod naszym logo.
Koszt wykonania takiego haftu to 5 pln od poduszki.
Jeśli więc ktoś zainteresowany jest taką opcją, to również proszę o kontakt
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Hej,hej Szanowni Państwo decydujcie się szybciej na gadżety.Jak ich nie ma to tyle osób się dopomina i chce kupić a jak są to się ociągacie.Widziałem iż część osób które złożyło zamówienie nie wzięło kubka-żałujcie jest super.Wera wywaliła kupę kasy a teraz nie może jej odzyskać,to są gadżety niepowtarzalne,pamiętajcie drugiej edycji nie będzie i jeśli ktoś nie zamówi teraz to jego problem,że nie będzie miał i niech póżniej nie marudzi.Panie i Panowie-ZAMAWIAĆ !!!!!!!
Przez to iż Wera zamroziła tyle kasy nie będzie można ruszyć np. z bluzami czy kurtkami (a robi się coraz chłodniej i by się przydały).
Następnym razem zrobimy zapisy kto co chce i wtedy będziemy zamawiać.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Następnym razem zrobimy zapisy kto co chce i wtedy będziemy zamawiać.
Widzisz Garos- i tak źle, i tak niedobrze..
Twój opis stanowi to, co stało się w przypadku Gosi - zapisy, wpłata - i miało być zamówienie.
Ludzie się wystraszyli i zrazili.
Chciałam zrobić inaczej, zaryzykowałam, i.... chyba częściowo "wtopiłam", a miało być oko za oko - czyli popyt w zamian za podaż... Myślałam że fakt, że gadżety są już częściowo wyprodukowane, zachęcą większą ilość osób do zakupów.
Trudno, Polak mądr po szkodzie
Choć nie tracę nadziei, że pozostałe gadżety i tak się jeszcze rozejdą i Alfaholicy nie okażą się ludźmi rzucającymi słowa na wiatr
To zejdź z chodnika...
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-10-08, 19:12, w całości zmieniany 1 raz
To jest to co ja z Pawlem 156 na zlocie rozmawialem jak temat gadzetow to wszyscy pozniej co do wplaty to sie ociagali (ja wplacilem jako jeden z pierwszych ) Wydaje mi sie chyba faktycznie nastepnym razem zamowic minimalna ilosc zebrac pieniadze od pewnych i zdecydowanych i zamawiac.
A oprocz koszulek, smyczy (ktora sie popsula ten zaczep plastikowy pekl pomimo tego ze go wogole nie odpinalem ) zakupieln na zlocie 2 kubki bo mnie sie spodobaly i warto je miec gdybym nie stal tak krucho z finansami pewnie wzialbym jeszcze 2 poduchy z nickiem i imieniem mojej pani
A tak wogole wera, piwko odemnie za starania i gadzety
_________________ Nie ważne ile pali i tak jest piękna
ale to na plecach cały adres klubu czy tylko ten jeden wyraz? w kolorze czarnym ten napis?
Na plecach napis "www.alfaholicy.net" w kolorze czarnym, drukowany.
Wiecej danych na temat koszulek meskich dla zainteresowanych
100% wysokogatunkowej bawełny
gramatura 160 g/m2
podwójne przeszycia na ramionach, przy szyi i w rękawach
wszycie rękawów typu "raglan"
S, M, L, XL, XXL
W sumie bardzo się zdziwiłam informacją od Tigi, że kubek był zbity... zapakowałam go w kartonik wypełniony ścinkami, żeby nie latał jak oszalały po kartonie, na dodatek był zapakowany w folię bąbelkową...
Nie wiem już sama, doszłam w końcu do wniosku, ze poczta "rzuca o ściany" przesyłkami, żeby ludzie inwestowali w ich wątpliwe usługi i wykupywali opcję "uwaga szkło", aby poczta mogła więcej kasy zarobić....
No bo co trzeba zrobić z kubkiem zapakowanym w bąbelki, karton i ścinki żeby go zbić?
Cóż, nie pozostaje mi nic innego niż poddać się i wysyłać z taką własnie adnotacją
To zejdź z chodnika...
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-10-22, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
czesc gadzetow bylo wyprodukowane przed zapisami a to jest delikatnie mowiac nieprawda
Prawda, kubki, smycze, flagi Wera kupiła za własną kase i miała je już w sierpniu(czyli na początku zapisów), ja nie chciałem wykładać własnych pieniędzy na niewiadomą ilość, bo jednak są to spore kwoty, dlatego koszulki, czapki i poduszki zamówiłem dopiero w zeszłym tygodniu jak już wiedzieliśmy ile potrzebujemy, kupiliśmy z zapasem bo te kilka sztuk zapewne se jeszcze rozejdzie.
Nad nastepnymi gadzetami juz myslimy, jesli macie jakieś zyczenia to prosze pisać propozycje bo zrobić mozna praktycznie wszystko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum