wera wiadomo cos konkretnie kiedy reszta przesylek bedzie? czekam juz z niecierpliwoscia na znaczek od AR_33 i paczuszke od Ciebie - myslalem ze dam jej na mikolaja no ale moze uda sie na gwiazdke
Wera- może jakaś aktualizacja listy by się przydała bo już nie wiem czy paczka do mnie wysłana czy nie ( na Twojej liście widnieje jako zapłacone a na liście ze znaczkiem "cuore" wysłano - a przecież miało iść razem , i bądź tu mądry )
no i wielka du......
chciałem się pocieszyć z gadżetów na święta ale jednak nic z tego, już nawet nie pamiętam kiedy wpłacałem kasę a przesyłki nie widać
chyba mam prawo być wk...
wspomne tylko że na liście dot. znaczka cuore ( który miał iść razem z gadżetami Wery ) od dn. 20.11 widnieje jako "wysłane"
Ostatnio zmieniony przez adamodg 2007-12-21, 16:46, w całości zmieniany 1 raz
Kto jeszcze czeka na przesyłki - musi się chyba jeszcze trochę uzbroić w cierpliwość.
Na poczcie dostałam zaledwie zapewnienie, że zostały wysłane - ale dobre i to.
Dużo się ostatnio słyszy o opóźnionych przesyłkach, a skoro jest już po świętach, to myślę że wkrótce wszystkie zaległe paczki dojdą do odbiorców...
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Kto jeszcze czeka na przesyłki - musi się chyba jeszcze trochę uzbroić w cierpliwość.
Na poczcie dostałam zaledwie zapewnienie, że zostały wysłane - ale dobre i to.
Dużo się ostatnio słyszy o opóźnionych przesyłkach, a skoro jest już po świętach, to myślę że wkrótce wszystkie zaległe paczki dojdą do odbiorców...
a jak z tą aktualizacją listy- bo tak jak ciągle piszę na liście "cuore" jestem jako "wysłano" a u Ciebie "zapłacone" a miało iść razem
no dokladnie mam taka sama sytuacje co adamodg
wera jezeli przesylki sa juz wypuszczone od ciebie to podaj nam jakies dane to sprawdzimy to u siebie na poczcie moze lezy i czeka bo niebylo komu avisa zostawic!!!
no i dokladam sie do prosby o aktualizacje listy
4. CZAPKA: Czapka - baseballówka biała z hafowanym logo z przodu, haftowanym adresem www z tyłu i ozdobnymi haftami po bokach.
Cena: 30 zł/ sztuka.
???????????
Może to nie włściwe lub nie w czsie ze się pytam ale długo nie odwiedzałem forum (brak czasu na cokolwiek) i teraz się dowiedziałem o tym i bardzo bym chciał mieć taką czapeczkę.
Przepraszam wszystkich, mam ostatnio bardzo złyyyyyy okres w życiu.
Zmieniłam pracę i mam teraz ograniczony dostęp do netu,
na dodatek moja Alfka wyzionęła ducha (obrócona panewka - efekt: silnik do wymiany).
W weekend zrobię aktualizację stanu gadżetów, napiszę ile czego zostało, i co najważniejsze - zrobię jubel na poczcie.
Pozdrawiam
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
[quote="wera"]Przepraszam wszystkich, mam ostatnio bardzo złyyyyyy okres w życiu.
Zmieniłam pracę i mam teraz ograniczony dostęp do netu,
na dodatek moja Alfka wyzionęła ducha (obrócona panewka - efekt: silnik do wymiany).
werko wspułczucia
_________________ pozdrowka dla wszystkich alfaholicow
-Kubki
-Smycze
-Poduszki
-Flagi
-Koszulki meskie w rozmiarach: 3szt L, 1 szt. XXL
-Koszulki damskie w rozmiarach: 3szt. S
nawet mnie nie denerwujcie że " w sprzedaży mamy jeszcze ....." - bo jak ta sprzedaż ma wyglądać tak jak ta z listopada to powodzenia kupującym życzę
przepraszam za ten post ale jestem mega zdenerwowany bo nie mogę się doprosić o jakiś nr paczki lub cokolwiek nie mówiąc o rozbieżnościach list ( znaczek i gadżety ) a są inne sposoby na zamrożenie kasy
chcę w końcu wiedzieć co z moją paczką lub co z moimi pieniędzmi
wiem że poczta to poczta ale bez przesady
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1,8 T.S. 8V
Rocznik: 1995
Wiek: 34 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 229 Skąd: Goleniów/Szczecin
Wysłany: 2008-01-10, 09:41
Po raz kolejny nieśmiało zapytam czy do osób, które zadeklarowały chęć zakupu gadżetów za pobraniem tak jak ja zostaną wysłane kiedykolwiek jakieś paczuszki ?
_________________ AR 155 T.SPARK 1.8 SUPER MY.95
IK@R: 5022
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum