Czapek juz nie ma ale moge sie dowiedziec czy jak zbierzemy np 10chetnych czy nam nie dorobią po tej samej cenie.
Tak swoją drogą mozna zrobic wszystkie gadzety, kurtki, czapki zimowe, szaliki, polary, mam katalogi i jesli bedzie jakies zainteresowanie mozna zamówić, teraz szlaki juz mamy przetarte wiec szybciej to pójdzie.
Specjalnie wysyłałam WSZYSTKIE PACZKI W KTÓRYCH BYŁY KUBKI
z adnotacją: "OSTROŻNIE SZKŁO", płacąc dodatkowo za te "WARUNKI SZCZEGÓLNE"
Brak mi już qr... słów na tą pocztę co jeszcze trzeba zrobić żeby dostarczyć kubek w całości?
Napis "warunki szczególne" to tylko teoria, a w praktyce dla pracowników poczty ( szczególnie ludzie w żółtych Inveco napisem Poczta Polska ) nie zwracają uwagi przeważnie, bo milem okazje z bliska widzieć jak paczki z "uwaga szkło" są rzucane na samochód
Polecam kuriera pewniejszy, ale niestety dorszy.
Ostatnio zmieniony przez luciano 2007-11-29, 22:22, w całości zmieniany 2 razy
Wera paczka juz do mnie doszla.Wszystko cacy.Przesylam slowa uznania za caloksztalt pracy w to wlozonej i oczywiscie stawiam piwko.Dzieki serdeczne i czekam na nastepna ture jakis odjazdowych gadzetow
Pawel Tobie rowniez dzieki,bo tez tam miales jakis swoj udzial
Ostatnio zmieniony przez Lukasz A. 2007-11-30, 00:04, w całości zmieniany 1 raz
Specjalnie wysyłałam WSZYSTKIE PACZKI W KTÓRYCH BYŁY KUBKI
z adnotacją: "OSTROŻNIE SZKŁO", płacąc dodatkowo za te "WARUNKI SZCZEGÓLNE"
Brak mi już qr... słów na tą pocztę co jeszcze trzeba zrobić żeby dostarczyć kubek w całości?
Teraz to już po ptokach... bo pewno otworzyłeś paczkę jak już nie było listonosza...
APEL DO OSÓB, DO KTÓRYCH JUTRO DOJDĄ PACZKI:
OTWIERAJCIE JE W OBECNOŚCI LISTONOSZY !!!!
i jeśli kubek będzie zbity, od razu zgłaszajcie reklamację....
Arturo, jutro wyślę Ci next kubek.... może stanie się cud i dojdzie cały...
1. listonosze nie doręczają paczek
2. kierowca który je dostarcza w żadnym razie nie ma obowiązku być przy otwarciu paczki
3. mozna ew. prosić o dodatkową opcje 'sprawdzenie zawartości'
4. prościej iść na urząd, i poprosic o komisyjne otwarcie paczki, jeśli macie wątpliwości do do stanu paczki
p.s. ja nie jeżdże żółtym iveco ;]
niestety damska "M"ka okazała się malutka jakby chciał ktoś zamienić na L-ke/XL-ke lub odkupić to piszczcie do mnie na PW
_________________ *** GET Q4 OR DIE TRYIN ***
Ostatnio zmieniony przez bobryt 2007-11-30, 00:19, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki za paczuszkę, ale.. w środku zaskoczenie - zamawiałem poduszeczkę i kubek, a tu dotarła poduszeczka i smycz???
Pomyłka czy tak miało być z niewiadomych względów?
No to wytłumacz mi bobryt, po co jest ta opcja "warunki szczególne"?
Bo z tego co Ty piszesz, to pies drapał czy ta opcja jest czy nie...
Ja naprawdę nie wiem co jeszcze zrobić żeby te kubki docierały w całości
mawk napisał/a:
Pomyłka czy tak miało być
Pomyłka. Doślę Ci kubek (mam nadzieję, że w jednym kawałku).
Smycz zatrzymaj, powiedzmy jako odszkodowanie czy coś.
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-11-30, 11:15, w całości zmieniany 1 raz
nie no oczywiscie że kubki powinny dojść całe, ale przy takich warunkach jakie są transportowane paczki to osobiscie bym nie ryzykował, chyba że jakos zajebiscie zabezpieczyła towar. ludzie potrafią wysłać wazon z kwiatami i wodą w środku i myślą że naklejka ostrożnie coś da
terefere mogą być rodzynki, byleby gorzka nie była
Hehe - doszla paczuszka - kubek cały, t-shirt damski naprawde fajny!!
Wera - stawiam piweczko oczywiscie no rzecz jasna za organizacje stawiam piatke z plusem:)
WERA paka doszła Kubek dzieki boziu w całości. Cała zawartość po prostu miodzio. Również za oragnizacje piątka z plusem . Pozdrawiam i jeszcze jedno piwko stawiam
_________________ Srebrniutka Alfa 2.0 TS 16V --------->Reszta w tyle.......
Co tam jeszcze chłopaki zostało?? Po założeniu ramek publika spędza dwa razy więcej czasu przy mojej AR, policzone z zegarkiem w reku . Kurcze facet ostatnio wysiadł na czerwonym i mnie pytało samochód, myślałem że jak zazwyczaj do bicia .
Weruś... kiedy moge spodziewac sie poduchy i znaczkow?
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum