Wiek: 28 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 1022 Skąd: Kraków/Tychy
Wysłany: 2008-01-10, 10:01
Paczki zostały wysłane, niestety Wera jest w tym momencie w trudnych chwilach, prosze poczekajcie jeszcze chwile. W piatek Wera bedzie wyjasniac sprawe na poczcie, a pozniej przejmie od niej sprawe gadzetów AR_33 który ma w miare blisko do Wery i moze jej pomóc. Pocieszające jest to ze wiekszość osób dostała przesyłki wiec i reszta dojdzie.
Przepraszam Was chłopaki za te problemy i prosze o jeszcze chwile cierpliwosci.
paweł156 moze na pocztek wystarca nam informacje typu nr. przesylki aby kazdy z nas mogl sprawdzic to na swojej poczcie bo prawdopodonie przesylki wyszly z poczty od wery
jezeli byl wyslane tuz przed swietami to mogly gdzies sie zapodziac u mnie przez 2 tyg listonosz nie chodzil a przesylki typu reklamowego sa wyrzucane przez poczte - powinni rozwiazac poczte bo to co sie dieje to jest jakies nie porozumienie!!!
coz bedziemy czekac - im pozniej tym wiecej uciechy bezie z gadetow
Ja rownież chcialbym poznac jakis nr przesyłki itp bo miesiąc mija i cisza.
Jesli wera ma teraz problemy to moze ktos przejął by od niej kwestie wysyłek i zglosil na poczte reklamacje.
Siedziec i nic nie robic to chyba najgorsza z opcji
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Sorry ludzie, ale tu sięzłożyło kilka sytuacji które to wszystko przedłużają.
1. Poczta na której wysłałam otwarta jest od 8 do 15 - ja od stycznia pracuję w tych godzinach i w żaden sposób nie mam jak podjechać - pracując od 2 tygodni nie ma opcji dostać urlop.
2. Nie miałam nawet CZYM podjechać na ta głupią pocztę bo Gtv-ka nadal stoi. Teraz mam się wreszcie czym poruszać, bo kupiłam "auto zastępcze" - jesli to dziwne coś co kupiłam można nazwać autem.
3. We wtorek mam przymusowe wolne, bo idę do sądu pracy w zwiazku z poprzednim miejscem zatrudnienia, więc będę W KOŃCU miała możliwość podjechać na pocztę- obiecuję we wtorek napisać Wam w tym oto watku gdzie sa Wasze przesyłki etc. Jeśli nie napiszę - można mnie zlinczować ;]
Pozdrówki i sorry za całe zamieszanie.
Ale na niektóre rzeczy w zyciu wpływu się nie ma.
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Śmiech, a raczej... płacz na sali.
Wasze gadżety leżały w kartonie w urzędzie pocztowym od dnia 14 grudnia.
Zreflektowałam się tylko przez to, że karton był dość specyficzny i go zapamiętałam.
Dzisiaj pani z okienka ma nockę z głowy, a niedługo pewnie przejdzie na zasiłek.
Zrobiłam jubel, nadałam wysyłki od nowa (było trzeba przepisać kartki adresowe jeszcze raz , "bo daty by się nie zgadzały"- tia ) w czym pani urzędniczka mi żarliwie pomagała, i poprosiłam o dane kierownika. Teraz się zastanawiam czy warto się na babie mścić, czy odpuścić- bo ona już swoją lekcję dostała i chyba nie mam serca ruszać tego dalej. Jak myślicie? Bo i już słów brakuje i najchętniej bym o tym zapomniała. Bobryt- przepraszam za tamte oceny działania poczty i zwracam honor. Tu po prostu wygrała głupota/skleroza ludzka. Napisz może tylko co mam prawo zrobić aby choć trochę "nakrzyczeć" ale żeby jej od razu z pracy nie wylali czy coś
I PROSZĘ MELDOWAĆ KTO DOSTAŁ GADŻETY, BO JAK ZNOWU COŚ ZGINIE GDZIEŚ TO POROZJEŻDŻAM WSZYSTKIE NIEBIESKIE MUNDURKI I TYLE.
alfaholik-Bioły - masz PW.
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Ja tez juz otrzymalem
Co prawda czerwone Sportivo mam złamane no ale.. jakos dam sobie rade.
Dzieki wera.
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
No wlasnie... S bylo osobno od portivo
Moze AR_33 znajdzie jeszcze jeden napisik i mi sprzeda
fred
----------------------
Ostatnio zmieniony przez Fred 2008-01-26, 23:13, w całości zmieniany 1 raz
Moze AR_33 znajdzie jeszcze jeden napisik i mi sprzeda
Fred, z przykrością muszę poinformować, że czerwonych brak
Ale obiecuję, że przy następnej akcji zamówień znaczków jeden będzie dla Ciebie po bardzo preferencyjnej cenie
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum