Dlaczego mnie wylogowywuje za kazdym zamknieciem strony?? Zaznaczylem opcje zeby mnie logowalo automatycnzie przy kazdej wizycie, ale nie robi tego. Za kazdym razem musze sie logowac od nowa. Dodam i zaczelo sie to robic po tym jak forum nie dzialalao przez ostatnie dni. Wczesniej normalnie bylem zawsze logowany. OCB??
Model: Alfa Romeo 164
Silnik: 2.0 V6 TURBO
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-04-21, 11:41
No chyba wiekszosc ma teraz problemy z forum ostatnio.Sukces ze wogule moglam wejsc bo teraz to zadkosc.Wylogowuje notorycznie nie odznacza postow.itd itp
Musimy uzbroic sie w cierpliwosc...poki co...
_________________ Dobry mechanik na wage złota _szanujcie jak macie!
mysle, ze to dalej cos z konfiguracja subdomeny (adresu) napisalem juz do adminow, zeby to sprawdzili. jak tylko sie czegos dowiem to napisze.
sory za problem.
A co powiecie na to, że ostatnio jak chcę się zalogować do forum (o tym, że nie pamięta, że byłem zalogowany - nie wspomnę ) muszę sie logować trzy razy... Dopiero za trzecim razem pokazuje, że jestem zalogowany... Uciążliwe
Ostatnio zmieniony przez vito100 2007-07-27, 08:34, w całości zmieniany 1 raz
w pracy mam 2 kompy, z OS Winda Millenium i jest OK, jak wpisałem logowanie m-c temu tak trzyma, na OS Win98 góra 3 dni i wylogowuje, w domcio mam XP i tu wystepują częste wylogowywania, czyli podsumowując..... wina Okienek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum