_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Piękny, normalnie piękny Panie
Kiedy będziesz wysyłał
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Piękny, normalnie piękny Panie
Kiedy będziesz wysyłał
wstępnie zamawiamy 100 szt. termin wykonania ramek przez firmę reklamową to ok 15 dni roboczych. Listwa ramki 23 mm szerokości żeby było wsio dobrze widoczne.
Jak tylko będę miał ramki u siebie, daję "cynk" zbieram kasiorę i uciekam za granicę a tak na poważnie wpłata na koncie zaksiegowana, wysyłka w ciągu 3 godzin
Postaram się zrobić w ten sposób jak np miasto Łódź, wysyłam ok 10 kpl do Yoopi, i można będzie odebrać bezpośrednio od niego.
Jeszcze nie wiem dokładnie jak to zrobię. Koszt wysyłki sprawdziłem dziś na poczcie. Priorytet do 1 kg - 8 zł
Ekonomiczna do 1 kg - 6,50 zł
W takim razie czekam cierpliwie na sygnał.
A dla Ciebie (phantom71) , za prace włożoną w ramki i pomoc w mojej sprawie
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Chyba ze do mnie przesles i jak ktos bedzie chcial to podjedzie lub jak wola to osobista przesylka ale to jest kwestia do umowienia sie czy komus sie bedzie chcialo z Raciborza i okolic przyjechac po to do Żor Pozdrawiam
Podkładek zostanie, możemy śmiało odliczać do 150 szt. tyle udało się zamówić.
Zamówienie poszło, ramki w produkcji. Niestety termin wykonania to ok 20 dni.
Słabo poradziłem sobie z logiem AR w Corelu (dlatego trochę inaczej wygląda), no ale jakoś się udało, scan koniczynki wykonał lejek20, konczynka lekko przekrzywiona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum