Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 1.6 TS
Rocznik: 1997
Wysłany: 2007-05-16, 20:54
Zajefajny pomysł Już drukuje ulotki. Mam w okolicy kilka Alf to zostawię za wycieraczką.
Jakbym trafił na kogoś z Was to wybaczcie, nie znam Waszych belli i na zlotach jeszcze nie bylem. Ale to się zmieni!!!!!!!!!!!!! Pozdawiam
Nie ma w sumie co wybaczać, jeśli co kilka dni będziemy pod wycieraczkami znajdywać te ulotki to będzie to świadczyło tylko o tym jak prężnie niniejsza akcja działa
Zaraz napiszę do Tutiego bo myślę iż link z ulotkami trzeba umieścić w bardziej widocznym miejscu na forum.Nie każdy może wśród tylu tematów zauważyć to.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Zajefajny pomysł Już drukuje ulotki. Mam w okolicy kilka Alf to zostawię za wycieraczką.
Jakbym trafił na kogoś z Was to wybaczcie, nie znam Waszych belli i na zlotach jeszcze nie bylem. Ale to się zmieni!!!!!!!!!!!!! Pozdawiam
Dzięki za ulotkę Nie tak dawno miałem ją za szybą u siebie w 145 tce na ul Parkingowej, codziennie tam zostawiam bolid
Pomysł zajefajny, byłem w szoku jak zobaczyłem ją za szybą Fajna odmiana, bo dosyć mam tych ton reklam agencji towarzyskich
W nasze szeregi wstępuje coraz więcej osób i właśnie ta informacja jest dla nowych użytkowników forum-drukujcie ulotki i wkładajcie za wycieraczki napotkanych Alf.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
a może by tak wymyślić jakieś logo, hasło i dodać go do tej ulotki, które nakłaniało by do pozdrawiania się alfistów na drogach
Wysłany: 2008-01-12, 23:08
Super pomysl, juz drukuje..!! w Szczecinie bardzo duzo napotykam Alf, tylko jestem ciekawe ile z tego dolaczy do naszego grona a ile wyrzuci te ulotki nawet na nie nie spogladajac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum