Wysłany: 2007-09-20, 23:47 Strona alfaholikow oficjalnie ruszyla
Na prosbe zlotowiczow oficjalnie otwieramy nasza strone w wersji beta
Piszcie co poprawic, co niedziala, gdzie jest blad - najlepiej w punktach. Jak bede mial chwile to bede poprawial Wasze punkty
Podziekowania za pomoc przy stronie:
pomoc techniczna: Fred, marekm, adminom typo3 i amserowi za dostosowanie serwer do naszych wymagan.
Redaktorzy - adasco, yoopi, fiergloo, emenems
autorzy tekstow - nie pamietam wszystkich z dzialu zrob to sam
jak kogos pominalem to przepraszam
Wydaje mi sie, ze wszystkie teksty maja prawidlowych autorow, ale jak zapomnialem to z gory przepraszam i prosze dac mi znac to poprawie.
Jakby ktos mial ochote cos napisac/opisac prosze pisac
SUPER HIPER! Ale jak sie zaloguje nie na forum tylko tam gdzie jest napisane "Zaloguj" na stronie glownej to mi mowi ze nie mam uprawnien do przegladania strony. Tak ma byc? Trzeba sie ponownie rejestrowac?
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 736 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-09-21, 15:12
a ja mam inne pytanie czy strona głowna wsołpracuje z forum? jesli tak to prosze mnie oswiecic jak przejsc z forum na strone głowną klikam "alfaholicy strona głowna"ale tylko mi odswierza forum.
a ja mam inne pytanie czy strona głowna wsołpracuje z forum? jesli tak to prosze mnie oswiecic jak przejsc z forum na strone głowną klikam "alfaholicy strona głowna"ale tylko mi odswierza forum.
hhehee.. Korczu
No bo to link do strony głównej forum a nie www
ale.. moze bedzie do www
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ostatnio zmieniony przez Fred 2007-09-21, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
Garos nie kaszanuj to wersja beta jak wspomnialem
Logowanie juz dziala, nie dziala za to wylogowanie... Na razie... W razie czego wylogowuje samo po jakims czasie nieaktywnosci (jak sie nie zaznaczy zapamietaj mnie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum