czy jest mi ktoś w stanie odpowiedzieć dlaczego tak się dzieje? Powiem szczerze że jest to uciążliwe bo przy każdym przeładowaniu lub otworzeniu nowego tematu sytuacja się powtarza...
do tej pory nie miałem żadnego problemu tego rodzaju i zaznaczam, że to nie dzieje sie tylko na jednym komputerze ale i u mnie w domu i w firmie i jeszcze kilku.
ja tez tak mam.A zezwoliles witrynie na otwieranie tego gowna?ja tak i za kazdym razem to sie pojawialo dy otwieralem strone.Zablokuj popupsy albo wejdz w narzedzia-blokowanie wyskakujacych okienek i tam zamieszaj.Ja mam narazie spokoj
Zezwolilem, chocby po to, zeby wyskakiwalo okienko z powiadomieniem o privie.
I niewazne, czxy sobie poblokujemy - chodzi i fakt, ze cos takiego sie dzieje..
To chba jakis zmasowany atak. U nas dla odmiany rejestruja sie dziwni userzy i zakladaja watek z reklamami. Juz 3 takich bylo...
Niestety jest to wina po stronie servera i robimy wszystko by tego nie było. Możecie być spokojni, to nie ma żadnego wpływu na kompa. Jest tylko strasznie drażniące.
ja tez tak mam.A zezwoliles witrynie na otwieranie tego gowna?ja tak i za kazdym razem to sie pojawialo dy otwieralem strone.Zablokuj popupsy albo wejdz w narzedzia-blokowanie wyskakujacych okienek i tam zamieszaj.Ja mam narazie spokoj
no ja też tak zrobiłem na razie co będzie dalej się okaże. Ale ulżyło że to nie tylko mój problem a Provider zaśmiecił nasz adres denerwującymi reklamami. Jeszcze jak by to było tylko podczas pierwszego wejścia na forum bym mógł przeboleć ale za każdym ładowaniem tematu w przeglądarce pojawiały się 4 dodatkowe okna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum