wiem, wiem... popracujemy nad tym, ale najpierw trzeba skonczyc strone i w miedzy czasie czeka nas zmiana serwera - na tym wyczerpujemy limity miesieczne, wiec wieksza liczba przegladajacych byla by niewskazana
hehe, wiadomo - cieszymy sie z kazdego nowego czlonka, chodzilo o to ze poki co lepiej, ze jestesmy "troszke" schowani, bo moglo by dojsc do sytuacji, ze kilka dni w miesiacu forum by nie funkcjonowalo
nikogo nie wyganiam, ani nic w tym stylu - troche zle to ujalem w poprzednim poscie
teraz forum przeglada dziennie srednio 650 osob (unikalnych adresow ip), jakby ta liczba zwiekszyla sie chociaz o polowe to moglo by byc niedobrze
pozycjonowanie to taka robota na kilka-kilkadziesiat chlodnych wieczorow i w ciagu tych wieczorow rozne boty generuja czasem spory ruch, a jak ruch to i transfer...
ale nie martcie sie, niedlugo sie przeniesieniemy i powalczymy z pozycjonowaniem bez stresu
A ja dowiedziałem sie o forum od mamy to wiem na pewno , a teraz przypuszczenie z rąbkiem prawdy moja mama wraca sobie z pracy wysiada z naszej pieknej AR a tu nagle pojawia sie Garos i mówi ze jest takie coś jak alfaholicy.net teraz znowu to co wiem napewno mama przychodzi do domu i mi mówi no i sprawdzamy JEST logujemy sie i działa i jest fajnie Garos Pozdro
a ja przeczytałem adres z pleców gościa w jednym ze sklepów motoryzacyjnych w Radomiu
Jestem ciekaw czy to nie o moje plecy chodzi bo ostatnio czesto bywalem w pewnym skepie motoryzacyjnym (czyt. MOTOMAX) oczywiscie w koszulce Alfaholików!!!
ponawiajac temat jestem strasznie wdzieczny Rafałowi ze podrzucil zaproszonko do Beskidzkiego
tumi [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-28, 20:10
Witam .Ja nie znalazłem tego forum ono samo do mnie dotarło.Zostałem zarażony przez mojego pracownika Phantoma(kupiłem 146ti) i tak stałem się codziennym jego czytelnikiem choć mniej się na nim loguję ale jestem bardzo na bieżąco.Pozdrawiam Wszystkich -Tumi.
Witam .Ja nie znalazłem tego forum ono samo do mnie dotarło.Zostałem zarażony przez mojego pracownika Phantoma(kupiłem 146ti) i tak stałem się codziennym jego czytelnikiem choć mniej się na nim loguję ale jestem bardzo na bieżąco.Pozdrawiam Wszystkich -Tumi.
No to już po Premii wygląda na to że jestem Nosicielem.
Powitać Bossa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum