mariusz ..zbiez kase a potem zamowienie zrob liste kto chetni kto zamowił itd udostepnij kto nie zapłcił a pozostali łomot spuszczą tym co nawalili i tyle
_________________ pozdrowka dla wszystkich alfaholicow
Jeśli to takie ramki jakie obecnie mam na belli (foto niżej) to też zamawiam jeden komplecik, a obecne ramki sprzedam wraz z autem więc ominie mnie przekręcanie
_________________ Alfa Romeo: sportowe serce, ogromna witalność, dźwięk silnika, elegancja kształtów i włoski design.
Jeśli to takie ramki jakie obecnie mam na belli (foto niżej) to też zamawiam jeden komplecik, a obecne ramki sprzedam wraz z autem więc ominie mnie przekręcanie
Nie sprzedawaj ramek z autem , powinny zostać w klubie, przecież nie musisz chyba odkręcać całych, może wystarczy same listewki zmienić.
No chyba że sprzedajesz komuś od nas to inna sprawa, ale jakbyś chciał się ich pozbyć to ja jestem chętny.
Nie sprzedawaj ramek z autem , powinny zostać w klubie, przecież nie musisz chyba odkręcać całych, może wystarczy same listewki zmienić.
No chyba że sprzedajesz komuś od nas to inna sprawa, ale jakbyś chciał się ich pozbyć to ja jestem chętny.
nie matw się ... nie pozwole młodemu spzedać auta z ramkami ramki są klubowe i niech tak zostanie.. no, chyba ze kupujący zobowiaze sie odwiedzac alfaholikow
ja moja 33 sprzedałem z rejestracjami trzymającymi sie na opaskach elektrycznych
_________________ 164 Super 2.0 TS 8V
166 2.5 V6 24V
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum