...wejdzcie w zakladke gadzety...postanowilem sobie w imieniu swoim i zainteresowanych skontaktowac z firma ktora zajmuje sie produkcja ramek...koszt niewielki tak mi sie wydaje bo komplet (2 sztuki) zamknie sie w granicach 10 zeta...tylko istnieje problem - nie da sie zrobic ramek indywidualnych tzn. ze nie bedzie mozna wpisac kazdego nicka...jak cos beda mogli zrobic ale tylko takie ogolne...zapraszam do pisania do mnie na PW ile osob byloby zainteresowanych takowymi ramkami...i jeszcze prosba do AR_156 bys podeslal mi wezyka i koniczynke najlepiej w formacie *.cdr (corel)...i czcionka tez by sie przydala...
Kiedyś byłem "napastowany" przez pewną Panią w sprawie rameczek.
Wklejam maila:
Witam serdecznie,
Zajmujemy się produkcją ramek pod tablice rejestracyjne, naklejek na szyby samochodów i obwolut na dowody rejestracyjne. Jakiś czas temu rozmawiałam z Panem na ten temat. Chciałabym zapytać, jak obecnie wygląda sytuacja? Może mogłabym ponownie przygotować ofertę?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
pozdrawiam
Wioleta Figurska
05-820 Piastów
Tel. jest, można zadzwonić i wypytać. Własny wzór wydruku na tablicach, tylko nie wiem czy to farba czy nalepka, dziś sobota i nie moge się dodzwonić. Oblookam sprawę w poniedziałek.
Ja jako sklep moge to załatwić hurtowo, ceny myślę że będą dobre.
phantom71 a nie orintowales sie wczesniej moze czybylaby mozliwosc zrobienia indywidualnych z nickiem? to by byl fajny bajer , no ale skoro sie nie da to trudno.
Zawsze mozna tez cos zakombinowac, np rzobic ramki ogolne z zostawionym miejsce na nicka, ktory kazdy by sobie juz na wlasna reke dolepil, ale wiadomo jak z trwaloscia wtedy...
_________________ POZDRAWIAM
-----------------
AR 166
wsiadlem...
...moglbym nie wysiadac...
phantom71 a nie orintowales sie wczesniej moze czybylaby mozliwosc zrobienia indywidualnych z nickiem? to by byl fajny bajer , no ale skoro sie nie da to trudno.
Zawsze mozna tez cos zakombinowac, np rzobic ramki ogolne z zostawionym miejsce na nicka, ktory kazdy by sobie juz na wlasna reke dolepil, ale wiadomo jak z trwaloscia wtedy...
Jest możliwość zamówienia rameczek z nadrukiem w/g projektu AR_156.
3 kolory ale bez nicka, minimalne zamówienie to 108 szt (lub wielkorotność 108) cena za ramkę to ok.5 zł + koszty wysyłki. Termin realizacji zamówienia: ok. 15-20 dni roboczych.
Wstępnie interesuje mnie ile osób jest zainteresowanych rameczkami.
Jako firma MOTOMAX możemy wziąść to na siebie zamawiając większą ilość ramek, tak dla "spóźnialskich".
Potrzebowałbym jeszcze wężyka, koniczynkę obrobiona w Corelu (w krzywych).
Czekam na info.
PS.
Żeby ramka była z nickiem, to każdy user musiałby kupić 108 szt. taka jest niestety seria
Ostatnio zmieniony przez phantom71 2007-05-21, 14:04, w całości zmieniany 2 razy
Doklejac kawałek folii na ramke to chyba bedzie kiepsko wygladac. Moze nick sie da z folii wycinanej ploterowo gdzies na auto, np pod znaczkiem 156 itd. ?
Ja sie pisze na ramki oczywiscie
ja tam nie musze meic nicka...
czyli podkladka bedzie wygladala tak jak ta od AR tylko, ze napis bedzie bardziej wysrodkowany?
mozna jakis projekt jeszcze zobaczyc wer. final?
ja tam nie musze meic nicka...
czyli podkladka bedzie wygladala tak jak ta od AR tylko, ze napis bedzie bardziej wysrodkowany?
mozna jakis projekt jeszcze zobaczyc wer. final?
Mnie tam na nicku nie zależy, ale ver finałowa, wyśrodkowana by się przydała do wglądu
AR_156 prosim bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum