Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2000
Wysłany: 2007-05-15, 22:50
Mi do gustu najbardziej przypadła ta od Sylwi, zmodyfikowałem ją troszkę, ale fotosik nie chce mi jej przyjąć, żeby Wam pokazać
Adres strony przesunąłem na lewo, nicka wrzuciłem po prawo, a przed nim wstawiłem logo AR, pomalowałem na czerwono i jest ładnie. Szkoda, ze nie moge tego pokazać
Moim zdaniem znaczek AR i napis alfy romeo na ramce jest w sumie zbyteczny. Kazdy i tak ma logo AR w przodzie i na klapie bagaznika wiec wydaje mi sie, ze taka calkiem zwykla bedzie najbardziej widoczna, rzucajaca sie innym w oczy
Moze np. taka ...
Wszystko fajnie: nazwa forum (po lewej), nick (po prawej), wszystko to w czcionce ALFA, tylko nie wiem czy wszyscy beda chcieli czerwone jezeli ktos ma np. srebrny samochod
Ale ramki jak najbardziej i jak najszybciej
Mi ten projekt też się podoba.
Co do koloru to uważam że powinien być dobrze widoczny nawet z daleka bo jadąc na trasie nie zawsze jest czas żeby czytać, szczególnie jeśli ktoś jedzie z naprzeciwka
Robiłem w Photoshopie więc mam zapisane tylko jako jpg, ale za to mam w większej rozdzielczości. Myślę że do zrobienia ramek to wystarczy, bo jak robiłem projekt dla Alfy Pomorze to też zapisałem w jpg.
_________________ '98 AR 156 1.9 JTD Progression
Girgio Chiaro metalic
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2000
Wysłany: 2007-05-16, 20:27
No projekcik spoko, tylko ten kolorek...rzeczywiście czerwona ramka do srebrnego nadwozia nie bałdzo. Może białe tło, a tylko czcionka w czerwonym?? I koniecznie zielona koniczynka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum