Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2000
Wysłany: 2007-05-15, 09:05
Siekier napisał/a:
Sysio166 - a rozumiem ze t ymasz juz taka rameczke...? W wersji chrom? Moglbys zarzucic jakas fotke w zblizeniu jak to wyglada na aucie?
Moja to taka zwykła jest, jak ją zamawiałem to nie było takich jak teraz. Dlatego może czas na mały lifting Wygląda to tak, może ktoś już to kiedyś widział przed sobą na ulicy??
Ja za tą płaciłem chyba 11zł za sztukę. Teraz są droższe, ale o wiele ładniejsze
Jak najbardziej jestem za tym zebysmy mieli jakies znaki rozpoznawcze, np. w postaci ramek. Oprucz logo powinnismy na nich zamiescic swoje nicki. Te chromowane ramki sa calkiem niezle tylko ciekawe czy mozna tam drukowac kazdy rodzaj czcionki
Super !!! Do tego jeszcze tylko każdego nick dołożyć i małe logo Alfy
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ja zawsze mialam zwykla czarna bez jakichkolwiek napisow, a moze fajnie wygladaloby biale cuore sportivo po srodku czarnej podkladki ?Hmmm tylko nie wiem jaka to czcionka Moze ktos z Was wie?
Wysłany: 2007-05-15, 19:42
No spoko to wygląda kożelanko Sylwio, ale ja bym adres forum wrzucił z boku ramki, z drugiej nick, a do środeczka logo AR....a cccoooo, niech się patrzą
Ja teraz mam ramkę z 147forum.com i wygląda naprawdę spoko. Naklejki na ramki też zamówiłem, ale to już inny temat.
Jakby jednak były ramiki Alfaholików to bym chętnie się w nie zaopatrzył, najfajniej jakby dało radę z nickiem, jednak ja nie nie jestem taki żeby marudzić
_________________ This car doesn't just beat other cars, it eliminates them.
Jednak nie wiem czy po ostatnich doświadczeniach jest wielu tkakich(jak np ja), którzy odważą się wyłożyć kasę na zakup gadżetów, a z drugiej strony nie wiem czy ktoś będzie miał ochotę się podjąć tego zadania...
_________________ This car doesn't just beat other cars, it eliminates them.
wyslij mi maila na priva to jutro Ci przesle bo mam w pracy ten plik
a co powiecie na projekt podobny do tego jakie ma pomorze?
dodalibysmy nick a reszta podobna.
ogolnie niezly, ale ja bym go troszke ulepszyl jak dla naszego forum.
Tutaj najbardzij rzuca sie w oczy adres forum, ja bym sie sklanial bardziej ku zaprezentowaniu emblematu ewentualnie marki
_________________ POZDRAWIAM
-----------------
AR 166
wsiadlem...
...moglbym nie wysiadac...
Wysłany: 2007-05-15, 22:09
marcin1135 napisał/a:
ogolnie niezly, ale ja bym go troszke ulepszyl jak dla naszego forum.
Tutaj najbardzij rzuca sie w oczy adres forum, ja bym sie sklanial bardziej ku zaprezentowaniu emblematu ewentualnie marki
Markę auta widać z daleka, ja bym obstawiał na nick
Nie wiem jak Wam, ale mi ta moja w sumie się podoba, tylko życia jej brak (loga, czerwoności..)
Paweł156, puść proszę tą czcionkę i do mnie na maila proszę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum