Yoopi,
sorry za offtopa, ale może podaj już dane do przelewów?
Chętni na 15 kompletów na pewno się znajdą, a wpłaty też pewnie potrwają trochę, więc tak było by szybciej
Mam już jeden komplet na alfie, ale co tam założe też do Pandy mojej dziewczyny, w końcu też Alfistka
1 KOMPLET prosze!!
No i ten nr konta lepiej byłoby już podać bo wpłaty znająć życie potrwają ze 2tyg.
I tak jestem w szoku ze sie tym razem ramki w tak ekspresowym tempie rozchodzą, brawo Alfaholicy!!
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Yoopi,
sorry za offtopa, ale może podaj już dane do przelewów?
Chętni na 15 kompletów na pewno się znajdą, a wpłaty też pewnie potrwają trochę, więc tak było by szybciej
No pewnie, pamiętacie co było przy pierwszej edycji?
Ile userów chciało ramki "po czasie"?
_________________ Ja i Ona-reszta to tylko dodatek...
Od 01.11.2007 uległy zmianie koszta przesyłek Poczty Polskiej. W poniedziałek pakuję 1,2,3 kpl ramek celem ustalenia wagi i kosztów przesyłki. W tym tez dniu podam nr konta na który trzeba będzie wpłacić peniążki za rameczki + oczywiście koszty wysyłki.
Ramki zamawiam we wtorek w ilości 150 szt.
Wysyłam wg kolejności wpłat.
phantomie71 gdyby ktos sie wycofał lub cos bylo w nadmiarze to zostaw komplecik dla mnie. Zaloze na drugą alfe coby nie narzekala ze nie ma
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Od 01.11.2007 uległy zmianie koszta przesyłek Poczty Polskiej. W poniedziałek pakuję 1,2,3 kpl ramek celem ustalenia wagi i kosztów przesyłki. W tym tez dniu podam nr konta na który trzeba będzie wpłacić peniążki za rameczki + oczywiście koszty wysyłki.
Ramki zamawiam we wtorek w ilości 150 szt.
Wysyłam wg kolejności wpłat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum