Cuudo rameczki!
Zamówiłem 2 pary tylko z obywatelskiego obowiązku, ostatnio widząc więcej chętnych niż ramek myślałem, że odstąpię komuś komplecik, ale mój trzylatek jak rozpakowaliśmy paczkę tak się zachwycił ramką, że najpierw chciał przytwierdzic do swojego starego chodzika-jeździka, a jak mu wyperswadowałem że to nie Alfa, to zażyczył sobie na ścianie w pokoju
Piwo od nas!
Spakowane jakby miały w plecaku u turysty podróż w Alpy wytrzymać Ktoś tu chyba nie ma zaufania do Poczty Polskiej
Niniejszym potwierdzam odbiór nienaruszonych rameczek.
tak mnei wk........a ta poczta polska że szok ostatnio mam wielkei problemy z wszelkiego rdzaju listonoszami kurierami itd. w sumei wszyscy wyjechali i nie ma komu pracować więc w większości zatrudniają ludzi z przypadku i jest ok. ale cierpią klijenci ... ehhh
Wow ,co za szybkosc!! Wczoraj ramk zostaly wyslane a juz dzisiaj preza sie dumnie na alfie . A pakowania to wszyscy z allegro powinni sie od ciebie uczyc .
Wielkie dzieki Phantom. Browarek leci do ciebie
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2007-11-22, 21:20
pikero napisał/a:
tak mnei wk........a ta poczta polska że szok ostatnio mam wielkei problemy z wszelkiego rdzaju listonoszami kurierami itd. w sumei wszyscy wyjechali i nie ma komu pracować więc w większości zatrudniają ludzi z przypadku i jest ok. ale cierpią klijenci ... ehhh
hehehe pikero widzę że to jakiś ogólnoszczeciński problem. Ja też czekam - wysłane 5 dni temu i jeszcze nie doszły. Norrrmalnie krew człowieka zalewa
no poważnie czy to jest jakies zadupie czy co tak mnie to denerwuje że mnie się krew w żyłach gotuje no masakra !!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie jakiś listonosz zawinął i do roweru se założył czy jak ????
no poważnie czy to jest jakies zadupie czy co tak mnie to denerwuje że mnie się krew w żyłach gotuje no masakra !!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie jakiś listonosz zawinął i do roweru se założył czy jak ????
z tego co sieorientuje to na terenie Szczecina jest większy problem z jakimikolwiek paczkami tak jak u kurierów tak samo na poczcie polskiej. Ale czym to jest spowodowane nie mam pojecia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum