Wiesz dokaldnie w ktorych tematach?
Bo tak to szukanie igly w stogu siana...
No chyba, ze sam sie przyzna, o ile to nei bylo automatyczne kasowanie w tu sie witamy lub bazarze - wtedy winne beda ustawienia forum
Tuti nei wiem dokladnie, patrze po statystykach, wczoraj ejszcze mialem Range Romeo a dzisiaj juz mam mniej, a nie mam zadnych PMow ze moje posty zostaly skasowane... Wiec ocb?
A ja ostatnio robiłem mały porządek,wywaliłem kilka starych tematów.
Widać Konrado iż Tobie zależy tylko na ilości postów ale tutaj na forum nie o to chodzi.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Omg ale sie przyczepiliscie.... Nie zalezy mi tylko na ilosci postow, ale skoro licznik jest to chyba powinien sprawnie dzialac, a jesli nie dziala sprawnie to mam prawo sie dowiedziec DLACZEGO??
Postow w "Witam" i "Bazar" praktycznie nie pisuje, stad to moje zadane pytanie.
Garos napisał/a:
Widać Konrado iż Tobie zależy tylko na ilości postów ale tutaj na forum nie o to chodzi.
Garos żal... Przypomnij sobie jakie bylo przedtem kryterium wstapienia do klubu... Ale jak juz wyzej pisalem nie zalezy mi tyle na postach co na wytlumaczeniu dlaczego zniklo skoro bylo. Jesli to ma Wam pomoc to wyzerujcie mi statystyki i zlikwidujcie rangi... I nie atakujcie mnie wiecej...
Konrado nie denerwuj się,masz prawo pytać i nikt nie chce Ciebie atakować.Każdemu a napewno większości zdarzyła się taka sytuacja,że zmniejszała się liczba - tak poprostu na tym forum jest. Mam nadzieję iż to nie zrazi Cię i dalej będziesz uczestniczył na forum.Pozdrawiam.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
hejka
a nasze belli jakos nikt nie wywala postow hehe
a jak chcecie to wezcie sobie pare moich bo ,mnie jakos nie zalezy na ilosci postow
wazne jest co piszesz a nie ile
_________________ pozdrowka dla wszystkich alfaholicow
klub i liczba postow: moge nieoficjalnie napisac, ze wszyscy powinni byc zadowoleni z kryteriow przyjec... ale poczekajcie na oficjalny komunikat prezesa a taki prezes wyda mysle, ze jak juz formalnie bedziemy stowarzyszeniem, poki co papiery leza w sadzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum