Wysłany: 2007-11-12, 21:28 Propozycja stworzenia nowego działu
Mam taką propozycje aby stworzyć nowy dział który dotyczyłby Chip tuningu AR, lub ogolnie wszystkich modyfikacji mających za zadanie podniesienie właściwości jezdnych naszych autek.. Co o tym sądzicie ??
ja tez za ) ogolnie chodzi o to zeby w dziale bylo o tuningu majacym na celu podnoszenie mocy a nie o tym kto jakie progi wlozyl do autka .. tematy o wydechach kto co proponuje .. strumienice, wydechy przelotowe, chipy kto ma jest zadowolony jakie to daje efekty, filtry powietrza etc.. wszystko majace na celu podniesienie mocy i momentu obrotowego samochodu )
_________________ "Lepiej milczeć i wydawać się głupim niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.."
Ja jestem za. Pod warunkiem że będzie to dotyczyło tylko modyfikacji silnika/zawieszenia/ukł.hamulcowego itp. nie wizualnego!
No chyba,ze tak ! Choć podejrzewam,ze ciężko będzie upilnować ludzi,którzy będą przychodzić z pytaniami np. jak podkleić szyby na czarno i ile KM więcej daje taki zabieg...
dzial ma byc o tuningu nie o wies tuningu czyli to co napisal scudettokrk kazdy napisze co u siebie robil jak jakie koszta cz czuje osiagi od tego itp.. wymiana doswiadczen w ulepszaniu alficzek
_________________ "Lepiej milczeć i wydawać się głupim niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum