Andrzej, ogromne dzieki za pomoc i kawał dobrej roboty
Nie wiem ile Was to kosztowało pracy bo sie na tym nie znam ale na pewno sporo, piwko dla Ciebie, zostaw je sobie na wieczór bo teraz od tych piw to jeszcze do domu nie wrócisz
I bardzo dobrze, zresztą deszcze juz u nas pada, no to te piwa jak znalazł się na teraz nadadzą, a do domu no to nie trzeba wracać, można to jutro zrobić
Ja Wam też bardzo dziękuję,ale żeby nie było tak wesoło to pytam : jak to jest,że Forum raz się otwierai mogę się zalogować i popisać coś , a za chwilę znowu widzę napisy Tutiegio,żeby do hostsa coś wpisywać Zdążyłem napisać pytanie,bo niewiem kiedy znowu mnie "wpuści"
To zrób tak jak napisał Tuti i problemu nie będzie
_________________ AR 146 1.9 TD
wera [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-12, 11:06
grzelutek napisał/a:
Ja Wam też bardzo dziękuję,ale żeby nie było tak wesoło to pytam : jak to jest,że Forum raz się otwierai mogę się zalogować i popisać coś , a za chwilę znowu widzę napisy Tutiegio,żeby do hostsa coś wpisywać Zdążyłem napisać pytanie,bo niewiem kiedy znowu mnie "wpuści"
heh, ja w pracy wchodzę bez problemu a w domu klapa - komunikat
amser mówi że mam w kompie syfoholika i mi chce najazd z młotkiem zrobić
Usuńcie wpisy z hosts jesli macie i wywalcie ciasteczka z przegladarki. Powinno pomóc.
A jak nie to dajcie sygnał
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Dzięki chłopaki za dobrą robotę po piwku dostajecie! dla mnie to czarna magia żeby nie pomoc mojej córki to wogóle bym się nie połapała chyba przez miesiąc!
Jeżeli to miało byc złośliwie napisane to Ci się Tuti udało.Nic nie poradzę na to / z tego co wiem to nie tylko ja/,że nie mogę wejść na Forum kiedy tylko zechcę.Czyli nie jest to wina mojego kompa,czy jego oprogramowania.
Nie bylo zlosliwe
To wina oprogramowania, pewnie konfiguracji... Czyli MS powinnien wiedziec co musisz zrobic. Mi juz sie skonczyly pomysly, zadzwonic do nich nei zaszkodzi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum