Wysłany: 2007-02-07, 22:17 Panienka Bella i jej..... ARNA :/
Dobra wiem że to ma coś wspólnego z reklamą ale nie wiem kto wpadł na pomysł najbardziej niewdzięcznego pojazdu spod marki AR Nie można by zmnienić na Spider Duetto?
nie wiedziaelm co wstawic... wiedzialem, ze nie moze byc zaden popularny model bo by zaraz bylo czemu 155 a nie 156? i tak padlo na arne
ale spider tez moze byc
hehe, ale macie czasem tutaj śmieszne tematy, hehe, takie lightowe, no to ja dodam swoje 5 groszy i proponuję odpowiednia osobę na odpowiednim miejscu A mianowicie, Antonella Bucci, ehhh ti amo Antonella a autko niech będzie Spider Giulietta
Ja bym te panienki w ogóle wywalił. Tylko sie niepotrzebny tłok na forum robi.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum