Mam pomysł, chyba żadna nowość. Ale takie propozycje padały w postach w różnych innych tematach. Może byśmy zaznaczyli swoją przynależność jakąś mniejszą nalepką gdzieś z boku szyby, albo większą przez długość tylniej. Nie mamy się przecież niczego wstydzić wręcz przeciwnie dawać innym znać iż nie traktujemy swoich belli jako zwykłych wozidełek. Poniżej przesyłam dwie propozycje naklejek z oficjalnym logiem klubu i bez. Przedyskutujmy ten temat.
sie pospieszył to ma ramki na tablicach z wzorowo widocznym takim napisem
ale - jak by jakies skromne, fajne naklejki były to się pisze
Zgadzam się z Tobą iż ramki są widoczne ale może jakaś nieprzesadzona nalepka na tylniej bocznej szybie albo na dole przednich drzwi tylko z delikatnym adresem naszego forum. Wszystko oczywiście z gracją i i z gustem tak aby nie przesadzić.
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 736 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-08-24, 20:59
cielas napisał/a:
Wszystko oczywiście z gracją i i z gustem tak aby nie przesadzić.
jestem za!! naklejka na szybie jest swietnym pomyslem,sam ramek nie mam iz wole gładkie chromowane,wiec mi ten pomysl mi pasuje.mam kolege ktory nalezy do klubu Hondy i maja taka mala naklejke i bradzo fajnie to wyglada.
Model: Inny
Silnik: Mercedes Coupe E220
Rocznik: 1993
Wysłany: 2007-08-24, 22:42
Mi ten pomysl tez sie bardzo podoba! Najbardziej podoba mi sie adres na tylnej bocznej szybie lub na drzwiach
_________________ Tesknie za Alfa i za V6-tka :(:(:(
Nastepny cel to Alfa 166 tylko musze sprzedac merca...
Alfa 145 1.6 Boxer
Ostatnio zmieniony przez Remek 2007-08-24, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
A ja mam z tylu ladna i jestem zadowolony u gory nick a nizej adres, naklejki mozna zobaczyc w dziale Nasze Belle i w _zagiel_ AR 33 ..... ;] zapraszam
Świetny pomysł, szczególnie jakby dało radę zrobić naklejki z nick'iem byłoby super. Można też zrobić mała naklejkę na tylną szybę, do naklejenia w okolicy mocowania wycieraczki, na środku szyby...Nie wiem jest zrozumiałe to, co napisałem
Mam nadzieje, że się domyślacie o co mi chodzi.
Pozdro
_________________ This car doesn't just beat other cars, it eliminates them.
ja mysle ze tak ze nasze belle to nie zaden album zeby je opklejac naklejkami
wystarczyla by jedna z adresem strony czcionka alfy i kazdy by ja juz sobie przyklei gdzie bedzie chcial
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum