Myślę,że tak możno to zostawić,nie ma co więcej cudować.Szkoda iż nie chcę się na tym fotosiku otworzyć w większym rozmiarze.
Dokładnie,prosimy "właściciela" projektu o normalny wymiar w celu przedstawienia go firmie,która będzie robiła naklejki.
Ja zapożyczyłem sobie to od Wisiola,także czekamy...
Jeśli nie bedzie chętnego na dokończenie dzieła to mogę się zorientować ile taka naklejka bedzie kosztowała.Moim zdaniem nie będą to duże koszty.
Trzeba się określić jaki wymiar samej naklejki bedzie pożądany
Panowie.. po pierwsze... 4 x 8 zupelnie wystarczy.
A po drugie.. dla dobra jakosci trzeba zrezygnowac z malego znaczka z koniczyną bo go nie bedzie widac oraz z napisu alfaholicy w scudetto bo po co powielac skoro obok jest duzy?
Niech po prostu bedzie scudetto po lewej.. a napis alfaholicy.net po prawej
A pod nim Klub Alfa Romeo.
I wystarczy.
Projekt moge zrobic
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Dokładnie,prosimy "właściciela" projektu o normalny wymiar w celu przedstawienia go firmie,która będzie robiła naklejki.
Ja zapożyczyłem sobie to od Wisiola,także czekamy...
sorki, nie czytałem tematu od jakiegoś czasu, logo w róznych plikach mam(moja projektantka je zaprojektowała), wiec nie ma problemu moge przesłać tylko podaj maila.
Fred napisał/a:
A po drugie.. dla dobra jakosci trzeba zrezygnowac z malego znaczka z koniczyną bo go nie bedzie widac oraz z napisu alfaholicy w scudetto bo po co powielac skoro obok jest duzy?
Fred, napis jest czescią logo wiec wg mnie musi zostac tak samo jak koniczynka.
W jaki sposób chcecie wykonać tą naklejke? Ploterem tnącym czy na solwencie? Jeśli solwent to trzeba to puscić na 720DPI i bedzie elegancko. Jesli bedziecie czegoś potrzebować moge pomóc, mam takie maszyny w firmie.
To działajcie z tymi nalepkami,bo już kilka osób pisało iż mogę zrobić a efektów nie widać. Fred działaj z nalepką a Paweł156 ma możliwość wykonania i mam nadzieję,że uda się Wam zakończyć prace powodzeniem.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
To działajcie z tymi nalepkami,bo już kilka osób pisało iż mogę zrobić a efektów nie widać. Fred działaj z nalepką a Paweł156 ma możliwość wykonania i mam nadzieję,że uda się Wam zakończyć prace powodzeniem.
Paweł156 napisał/a:
Fred, napis jest czescią logo wiec wg mnie musi zostac tak samo jak koniczynka.
W jaki sposób chcecie wykonać tą naklejke? Ploterem tnącym czy na solwencie? Jeśli solwent to trzeba to puscić na 720DPI i bedzie elegancko. Jesli bedziecie czegoś potrzebować moge pomóc, mam takie maszyny w firmie.
Fred napisał/a:
Projekt moge zrobic
FRED
Jeśli mamy już projektanta i wykonawcę to już się nie wcinam
Tylko faktycznie trzeba już by było przejść do konkretów bo temat naklejek już siwieje ze starości
Proponuje wymiary ok.15x6 to i kończynka się zachowa
Ostatnio zmieniony przez arturo 2007-11-01, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
W jakim formacie ma byc projekt? Z gory mowie ze nie mam corela
Jesli wystarczy jpg albo png to nie ma problemu a jesli cos bardziej prof to ja moge wyslac czesci skladowe komus kto bedzie mial mozliwosci.
Paweł156, to chyba pytanie do Ciebie Napisz co tam mozna do tej drukarni dac by było ładnie
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
takie też mozna zrobić, moze zrobimy ankiete kto jakie chce napisy, czy na szybe czy na drzwi?
na drzwi taki napis minimum rok wytrzyma bo jest w dosć wymagającym miejscu(woda, sniek, sól), koszt około 1,5zł
na szybe bedzie droższe, pewnie koło 3zł ale trwalsze.
Mysle ze trzeba jedno wybrac i takie zrobić zeby kazdy nie miał innych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum