zamiast "Klub Alfa Romeo" mógłby być nick na forum
ale wtedy trzeba robić każdą nalepkę inną a to zawsze zajmuje więcej czasu,uważam iż najlepiej będzie z napisem "Klub...." Za taką nalepkę dać 20-25 zł to chyba nie będzie spory wydatek.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
mam pytanie czy zapadła już jakaś konkretna decyzja co do naklejek ja podporządkuje się większości na forum jestem za krótko żeby podejmować decyzje dlatego z chęcią powierzę to "starszyźnie" jeśli będzie taka możliwość numer konta i wpłacamy pieniążki i już można się chwalić przynależnością do klubu
Fan club prelude mają fajną lepę na boku szyby, jeśli kogoś zainspiruję, wydaje mi się, że taka zgrabna i przemyślana, mnie osobiście bardzo się podoba
Fan club prelude mają fajną lepę na boku szyby, jeśli kogoś zainspiruję, wydaje mi się, że taka zgrabna i przemyślana, mnie osobiście bardzo się podoba
bardzo fajna naklejka,nasza czcionka będzie równie dobrze wyglądała
I taką właśnie nalepkę trzeba zrobić,np. w kolorze czerwonym.Zrobi się zapisy i zamówi tyle ile będzie potrzeba aby znów nie było problemu z kasą jak ma to miejsce w przypadku gadżetów.
Mrutyna jak możesz to proszę zaprojektuj nalepkę.W razie czego pisz na pw.
Alfa 155 2.0 TS 8V
Pomysl uwazam za ok niech bedzie widac kto jest w ALFAHOLICOWEJ mafii ulatwi to tez sprawe z dolączeniem sie do nas innym milosnikom swirom i posiadaczom.Najbardziej podoba mi sie projekt na boczna szybe dol drzwi niepraktyczny i niewidoczny. Nie wiem jakby to mialo wygladac od techicznej strony ale jakby ktos z Krakowa mi pomogl do damy rade - moj ziom z krakowa ma drukarnie takze...
więc kto ma takie logo w dużym formacie? Kto go projektował i co proponujecie aby zostało dopisane. Pamiętajcie ze ma być widoczne z daleka! A ja zajmę się w wolnych chwilach tym. Nie obiecuję za wiele ale chęci powinny wystarczyć
Projekt nalepki który przedstawił arturo jest super.Myślę,że tak możno to zostawić,nie ma co więcej cudować.Szkoda iż nie chcę się na tym fotosiku otworzyć w większym rozmiarze.
Alfa 155 2.0 TS 8V
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum