Ja myślę że nalepka na pewno będzie bardziej czytelna niż ramki. Jestem za. Spróbuję w tygodniu pogadać z znajomym który ma agencję reklamową i dowiedzieć sie jaki byłby koszt wykonania takowych w większej ilości. Ma ploter i folie w różnych kolorach
Rowniez uwazam ze to swietny pomysl, najbardziej czaderska jest chyba wersja na tylna szybe Jakby co to sie na to pisze
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 TS
Rocznik: 2000
Wysłany: 2007-09-13, 15:59
jesli beda juz dostepne naklejki na tylna szybe boczna z adresem naszej stronki to zamawiam 2szt. ( i jesli mozliwosc wyboru kolorystyki to prosolbym o srebrna
pozdrawiam
Wisiol podaj mi wymiar to tanio zrobie te naklejki, ale potrzebuje gotowe projekty, teraz nie moge grafików absorbowac prywatnymi sprawami. Nie wiem jaka cene Ci zaproponowali za metr kw ale ja moge dac za 20zł netto 360DPI folia samoprzylepna Avery-czyli bardzo dobra
Może taka nalepka jak umieszczona jest na stronie www.polskajazda.pl na dole strony to jest reklama naszego forum, pod spodem umieszczam ją ale w małych rozmiarach, może ktoś ma w większej rozdzielczości i wymiarach.
Chyba do druku to najlepiej jak by to ktoś zrobił w Corelu, nie wiem czy może być zapisane jako zwykły JPEG
Ostatnio zmieniony przez cielas 2007-09-18, 08:54, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli chodzi o naklejki Klubowe to uważam, że te które ma Phantom71 są najładniejsze, dyskretne i przypisane do konkretnej osoby
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Może taka nalepka jak umieszczona jest na stronie www.polskajazda.pl na dole strony to jest reklama naszego forum
AR_33 napisał/a:
dyskretne i przypisane do konkretnej osoby
zamiast "Klub Alfa Romeo" mógłby być nick na forum
Paweł156 napisał/a:
Wisiol podaj mi wymiar to tanio zrobie te naklejki, ale potrzebuje gotowe projekty. Nie wiem jaka cene Ci zaproponowali za metr kw ale ja moge dac za 20zł netto 360DPI folia samoprzylepna Avery-czyli bardzo dobra
cena niezła,także na pewno coś z tego będzie ! Jestem za
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum