To może zamiast jakiejś wygórowanej naklejki zrobimy po prostu napis. Ustalmy tylko jaka czcionka, numer i kolor i albo każdy na własną rękę albo ktoś zrobi dla wszystkich i tyle...
Aha napis to oczywiście adres strony albo " Klub Alfoholicy"
Co sądzicie?
szczerze to wolałbym adres strony
to kto się by tego podjął
jesli napis ze stroną alfaholicy to moge zrobić, jakieś sugestie odnośnie rozmiaru i koloru? mi wydaje sie ze najlepszy byłby biały, klejony od wewnątrz auta.
No i widze ze wracamy do koncepcji prostoty i klasyki
Biala naklejka klejona od wewnątrz to bedzie to.
Napis : alfaholicy.net - dlugosci ok 10 cm.
I niczego wiecej nie trzeba. Bedzie widac z daleka ze "swój"
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Zeby nie było czy naklejka istnieje
Zdjecie poniżej, napis ma szerokość 20cm, mysle ze mógłby miec ze 25cm. Wybaczcie ze nie nakleiłem na alfe ale niestety nie mam jej teraz pod reką
Zeby nie było czy naklejka istnieje
Zdjecie poniżej, napis ma szerokość 20cm, mysle ze mógłby miec ze 25cm. Wybaczcie ze nie nakleiłem na alfe ale niestety nie mam jej teraz pod reką
i bardzo ładnie,w ostateczności może być,chyba,żeby wsadzić tam też napis Klub Alfa Romeo,podobnie jak na str.3 Honda Prelude.Ogólnie na tak
nie ma problemu, taki napis tez moze byc, zrobimy moze tak ze bedzie do kupienia napis z KLUB ALFA ROMEO www.alfaholicy.net, jak ktos bedzie chciał tylko strone www to sobie tylką ją naklei.
Jeson napisał/a:
fajnie wyszlo a czy mozna by bylo zrobic jeszcze naklejki taki do przyklejania od zew.?
Mozna ale zawsze jest ryzyko ze ktoś życzliwy bedzie próbował Ci to oderwac oraz trwałość bedzie o wiele mniejsza, nie polecam.
Jesli macie jeszcze jakies pomysły co do tej naklejki to piszcie, po Świetach rozpoczynamy zapisy.
Paweł156, no i super wyglada.
Jak dla mnie bomba i nie mam uwag
Biore.. 2.. y..3 ...a jak bedzie tanio to nawet 4 (klejone od wewnątrz)
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum