do Pawła166
solvent nie bo to jest drukarka atramentowa i nie ma krycia kolorów, przy użyciu przezroczystej folii wychodzi masakra poza tym w solvencie nie ma opcji druku białym, chyba że na UV ale tego nikt na tą maszynę nie przyjmie. Ploter owszem, ale z doświadczenia wiem że co jakiś czas komuś odpadnie jedna albo dwie literki i to dopiero jest problem.
Jeżeli naklejka ma być formatu 8x4 cm to koszt przy założeniu że będzie ich 500 wyniesie 0,95 zł, a przy nakładzie 1000 szt 0,44 zł. Pewnie będzie ich ok 200 więc powinna się zamknąć w 2 zł za szt - teraz to dokładnie policzyłem.
Przy czym mogę zrobić te 200 szt jednorazowo, a później wam rozsyłać wtedy kiedy ktoś będzie chciał, nie ma problemu.
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Widzę, że temat umarł śmiercią naturalną
Trochę z nudów, pobawiłem się Photoshopem i wyszło mi coś takiego jak w załączniku
Jest to na szybko zrobiony projekcik, zawierający ukłon dla Alfistów z mojego pięknego miasta Wszelkie uwagi mile widziane
Widzę, że temat umarł śmiercią naturalną
Trochę z nudów, pobawiłem się Photoshopem i wyszło mi coś takiego jak w załączniku
Jest to na szybko zrobiony projekcik, zawierający ukłon dla Alfistów z mojego pięknego miasta Wszelkie uwagi mile widziane
Sorki ze to tyle trwało, ale nie miałem kompletnie czasu sie tym zająć. Sprawa wygląda nastepująco, naklejka wycinana ploterowo w tym rozmiarze nie wchodzi w gre, wyszło..fatalnie, jedyne wyjscie to druk, ale wtedy tło bedzie w kolorze(białym np.)
To może zamiast jakiejś wygórowanej naklejki zrobimy po prostu napis. Ustalmy tylko jaka czcionka, numer i kolor i albo każdy na własną rękę albo ktoś zrobi dla wszystkich i tyle...
Aha napis to oczywiście adres strony albo " Klub Alfoholicy"
Ja sie pisze na obojetnie jaka naklejke tylko mam nadzieje ze nie bedzie problemu przeslac tego do szkocji
_________________ * Alfa Romeo 156 zdobywa tytuł samochodu roku 1998
* Alfa Romeo 147 zdobywa tytuł samochodu roku 2001
* Alfa Romeo 159 zdobywa trzecie miejsce w konkursie samochodu roku 2006
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum