ja.m, skoro tak to ja wysle Ci materialy i projekt.
Zgadamy sie na PW.
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
OK przeczytałem cały wątek i sprawa wygląda tak - pracuję w firmie gdzie wykonujemy takie naklejki. Z tego co wnioskuje z postów ktoś chciał robić to na solvencie - z tego nic nie będzie - jedyna słuszna droga to sitodruk. Folia przezroczysta drukowana w lustrze jasnymi kolorami, tak aby można było naklejkę przykleić od wewnętrznej strony.
Mogę przemycić robotę po kosztach, wtedy jedna naklejka to jakieś 5 zł, no chyba że będzie ich dużo to wtedy poniżej 1 zł za szt.
To by była naklejka "malowana" na przeźroczystej folii,a nie taka ploterem wycinana Może głupie pytanie,ale pytam,bo się na tym ni w ząb nie znam,a wolałbym taką bez przeźroczystej folii.
OK przeczytałem cały wątek i sprawa wygląda tak - pracuję w firmie gdzie wykonujemy takie naklejki. Z tego co wnioskuje z postów ktoś chciał robić to na solvencie - z tego nic nie będzie - jedyna słuszna droga to sitodruk. Folia przezroczysta drukowana w lustrze jasnymi kolorami, tak aby można było naklejkę przykleić od wewnętrznej strony.
Mogę przemycić robotę po kosztach, wtedy jedna naklejka to jakieś 5 zł, no chyba że będzie ich dużo to wtedy poniżej 1 zł za szt.
jestem za,jeśli nie ma innych pomysłów na wykonanie proponuje xary-emu wrzucić to na garb jak się deklaruje .
Naklejek powinno być sporo,także może coś obetniemy z tej ceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum