Naklejka wersja 2.0
Na zewnątrz ramki przezroczystosc a wewnątrz biały.
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Jeśli mogę wtrącić się w tą dyskusję, to sugeruję zrobienie tych naklejek na bezbarwnym tle.
Naklejka ma być widoczna, ale też nie ma być transparentem.
Mamy samochody zaprojektowane ze smakiem, więc jako użytkownicy tych samochodów zachowajmy go również
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ja Was nie rozumiem.
Przez polowe dyskusji mowi sie o tym ze ma byc na bialym tle a teraz nagle okazuje sie ze nie.
Ja osobiscie uwazam ze tlo MUSI byc przezroczyste bo biale nikomu nie bedzie pasowac ale odezwaly sie glosy ze jednak biale.
Poza tym to tylko kwestia decyzji.
A co do adresu:
Ja nie jestem w zadnym zarządzie ani grupie decyzyjnej tylko od roboty wiec nie traktujcie tego co powiem jako głos "szefostwa" ale o ile sie orientuje to JEDYNYM oficjalnym adresem Alfaholikow jest www.alfaholicy.net wiec jakakolwiek zmiana nie wchodzi w gre
Czy poza tłem reszta w naklejce pasuje i dajemy do druku w wersji przezroczystej?
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ostatnio zmieniony przez Fred 2007-11-05, 20:02, w całości zmieniany 1 raz
Pomysł jest Pawła156. ja tylko wykonalem projekt.
Teraz trzeba tylko sprawdzic czy przezroczyste tlo da rade zrobic a to tez w gestii Pawla.
Poczekamy co powie
FRED
----------------------
mnie pasuje
wolę przezroczyste ale jak reszta powie białe to nakleje takowe i też będzie ok
projekt ok miło że ktoś się tego podjął pozdrawiam serdecznie wykonawców
Fred robie piekne projekty, chwala mu za to!!
Zrobimy z Fredem próby naklejek w róznych mozliwościach, zrobimy zdjecia zebyscie tez mieli mozliwosc zobaczenia i zdecydujemy które najlepsze i to zrobimy. Dajcie nam tylko odrobine czasu
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.8 TS
Rocznik: 2000
Wysłany: 2007-11-06, 22:49
nawet jak masz folie na szybach to naklejki bedzie widac dobrze by bylo aby napis byl w kolorze ciemnym srebrnym ( naprawde ladny efekt na przyciemnionych szybach, chyba ze masz ciemne na maxa)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum