Wysłany: 2007-09-21, 23:11 logowanie - moja sugestia.
Rozpatruję taką hipotetyczną sytuację, która zdarza się często i nie tylko mnie:
- wskakuję na forum popatrzeć co nowego (przynajmniej kilka razy dziennie) - więc nie ma sensu się logować, bo tylko zerknę co się dzieje. Okazuje się jednak, że gdzieś pojawił się temat, jakiś ciekawy post, zapytanie, na które akurat znam odp. i chciałbym odpowiedzieć, ale żeby to uczynić wówczas muszę się zalogować - to zrozumiałe. Jednak klikając "zaloguj" wędruję do strony głównej i potem muszę przejść całą ścieżkę by odnaleźć ten post na który chcę odpowiedzieć. Czy nie można by zrobić tak by po zalogowaniu od razu znaleźć się w temacie, na który chcieliśmy odpowiedzieć? -Zdecydowanie ułatwiło by to sprawę oraz zaoszczędziło czas...
A nie łatwiej żeby poprostu zapamiętać zalogowanie ja tak mam ze co wejde na strone to od razu jestem juz zalogowany i nie ma problemu
Chyba ze ktos korzysta z roznych komputerow (np w domu, pracy czy nawet kafejki) Ale racja- zapamietanie parametrow logowania to chyba najwygodniejsza opcja
_________________ Ik@r 1111
AR 33 1.7 IE 2000-2008 r.
AR 145 2.0 TS 2008-...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum