Wpadł mi do głowy taki pomysł podczas przeglądania jednego z forum (nie przyznam sie jakiego )
A więc chodzi o to że przy każdym nicku użytkownika znajdują się takie żaróweczki (jest ich siedem) tak do końca to nie wiem do czego służą, ale zapalają sie chyba wtedy, gdy dana osoba przekroczy jakąś ilość postów.
A moja propozycja jest taka żeby zamiast tych żaróweczek znalazły się tam malutkie loga alfki Da się zrobić Zgodzicie się ze mną proszę, proszę
_________________ Życie z pasją!
Maniek [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-28, 00:20 Re: Loga alfy
Brzoza napisał/a:
Wpadł mi do głowy taki pomysł podczas przeglądania jednego z forum (nie przyznam sie jakiego )
A więc chodzi o to że przy każdym nicku użytkownika znajdują się takie żaróweczki (jest ich siedem) tak do końca to nie wiem do czego służą, ale zapalają sie chyba wtedy, gdy dana osoba przekroczy jakąś ilość postów.
A moja propozycja jest taka żeby zamiast tych żaróweczek znalazły się tam malutkie loga alfki Da się zrobić Zgodzicie się ze mną proszę, proszę
Daj popatrzeć na te żaróweczki,ale tutaj tez masz pod swoim nickiem jakąś pozycję po napisaniu ileś postów.Pozdrawiam.
Zostawcie żaróweczki,dzięki nim jest widniej na forum he he he Pózniej powiedzą iż na forum jest cienko i są oczszędności na żarówkach
A tak na poważnie to mogą być małe loga.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
proponuje żeby zamiast znaczków alfy (w małej rozdzielczosci i tak nei widać szczegółów) były koniczynki z Q4 (podstawowe szare oraz im lepsza ranga tym więcej zielonych)
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców- †Colin McRae
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum