Siekier, bardzo dobra robota ! Naprawdę bardzo mi się podoba Tylko wygląda troszkę bardziej jak karta do bankomatu niż karta członkowska wyjątkowego klubu fanów wyjątkowej marki Będę dalej upierał się przy czerni, czekam na wypłatę i na początku stycznia będę miał nową myszkę, z moją aktualną ciężko operować samym forum nie mówiąc już o tworzeniu grafiki Tak więc to jeszcze nie koniec " moich wizji " co do samej karty Pozdrawiam !
Raz kozie śmierć..
Grafiką komputerową zajmuję się od wtorku.. Łącznie kilkanaście godzin pracy, głównie nauki.. Technicznie - bardzo niedopracowane, ale chciałbym pokazać pomysł. Gdyby coś, to oczywiście musiałoby trafić w ręce profesjonalisty..
Pierwsze trzy obrazki - awers. Oczywiste nawiązanie do forum. Nie mogłem zdecydować co najlepsze, a przy okazji mój pomysł na status klubowicza w prawym dolnym rogu.
Rewers - pomyślałem, że można wykorzystać na jakiś zbożny cel. Skoro będzie to plastik, który każdy z nas będzie miał w portfelu, to dlaczego nie połączyć przyjemnego z pożytecznym? Na rewersie ode mnie "Karta Ratunkowa" - do wypisania markerem albo długopisem, jeżeli uda się zrobić specjalne paski.
Dane m.in.: imię, nazwisko, ICE, grupa krwi, alergie, choroby przewlekłe i przyjmowane leki. Mam nadzieję, że się nigdy nie przyda, ale dobrze mieć takie coś w portfelu.
Trzeba przyznać iż projekty kart są suuuuper ,ciężko będzie wybrać tą jedyną.Ale kiedy wybierzemy wzór to mam nadzieję iż dojdzie do wykonania i szybko pojawią się w naszych portfelach.Bardzo podoba mi się projekt Grzegorza83 z kartą ratunkową,tylko niestety karta nie może być taka duża.Panowie naprawdę szacuneczek dla Was,świetna robota.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
.Bardzo podoba mi się projekt Grzegorza83 z kartą ratunkową,tylko niestety karta nie może być taka duża.Panowie naprawdę szacuneczek dla Was,świetna robota.
Tak mi fotosik wyskalował zdjęcie - w założeniu ma być to wielkości zwykłej plastikowej karty - mam coś takiego papierowe i spokojnie wszystko widać i da się małymi literkami wpisać dane.
Grzegorz83, szczególnie podoba mi się pomysł ze statusem klubowicza, sam miałem zaproponować aby karty złote i platynowe nie różniły się zbytnio od wersji Argento, wg mnie można zaznaczyć to delikatnie ale dobitnie, na przykład kolorem koniczynki jak w Twojej wizji Pozdrawiam !
A mi sie bardzo podoba ta V6, więc mysle że warto wysłac na konkurs bo masz duże szanse
a pozatym ja rozumiem to w ten sposob ze chyba liczy sie pomysl, zarys jakis a nie konkretny projekt, bo wiadomo ze ostateczna wersje zawsze mozna ulepszyc, poprawic itd.
Dla mnie jednak nie do pobicia jest czarna. Nie ma na niej nic nachalnego a jednak działa jak scudetto - od razu wiesz że chodzi o alfę.
Super jest pomysł z rewersem ratunkowym, ja bym napisał na nim - proszę wykożystać moje organy do przeszczpów.
_________________ Każdy kierowca choć raz w życiu chciał mieć Alfa Romeo.
mick [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-06, 17:10
xxx
Ostatnio zmieniony przez mick 2008-01-21, 23:53, w całości zmieniany 2 razy
z nieoficjalnych informacji wiem, ze termin moze byc troszke nagiety...
wiec jak ktos ma jakis pomysl ot niech wysyla dopoki nie pojawi sie temat z glosowaniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum