eżeli nie pojawi się więcej projektów może uda nam się ze wszystkich kart stworzyć coś wspólnego
nie wiem czy to fajny pomysl... to tak jakby mieszajac piwo i korniszony chciec uzyskac łyski...
Bardziej chodziło mi o ustalenie jakiejś wspólnej wersji, czegoś co trafi w gusta większości ( wszystkich raczej nigdy się nie zaspokoi ), byćmoże niewłaściwie to przekazałem, wybaczcie
A ja mam propozycję innego typu, jeżeli nie pojawi się więcej projektów może uda nam się ze wszystkich kart stworzyć coś wspólnego, na przykład moją część z numerem seryjnym przenieść na kartę AR_156, bądź ogólnie coś dodać/zmienić, mnie na nagrodach nie zależy, chętnie z nich zrezygnuję na rzecz dopracowanej karty dla członków klubu ! Zajmuje się grafiką już od 4 lat więc chętnie zajmę się wykonaniem wspólnie ustalonej wersji karty ! Pozdrawiam !
Ja uważam że korzystanie z grafiki zawartej w innych projektach jest wskazane, tak jak napisał Addicted lepiej stworzyć coś naprawde dobrego wspólnymi siłami, niż coś nie do końca - ze względu na nagrody. Karta musi być jak alfa na drodze, przyciągająca uwage
_________________ -fiat 126p
-skoda favorit 1.3 L.S, LPG Lovtec
-ALFA ROMEO 1.6 Boxer, 1996r.
- marzenie: AR Montreal
A ja mam propozycję innego typu, jeżeli nie pojawi się więcej projektów może uda nam się ze wszystkich kart stworzyć coś wspólnego, na przykład moją część z numerem seryjnym przenieść na kartę AR_156, bądź ogólnie coś dodać/zmienić, mnie na nagrodach nie zależy, chętnie z nich zrezygnuję na rzecz dopracowanej karty dla członków klubu ! Zajmuje się grafiką już od 4 lat więc chętnie zajmę się wykonaniem wspólnie ustalonej wersji karty ! Pozdrawiam !
Ja uważam że korzystanie z grafiki zawartej w innych projektach jest wskazane, tak jak napisał Addicted lepiej stworzyć coś naprawde dobrego wspólnymi siłami, niż coś nie do końca - ze względu na nagrody. Karta musi być jak alfa na drodze, przyciągająca uwage
_________________ -fiat 126p
-skoda favorit 1.3 L.S, LPG Lovtec
-ALFA ROMEO 1.6 Boxer, 1996r.
- marzenie: AR Montreal
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Ostatnio zmieniony przez Fred 2008-01-08, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
Pamietajcie ze finalny projekt bedzie musiał być wykonany tylko i wyłącznie z materałów do których mamy prawa autorskie, na szczescie troche ładnych zdjec zrobionych przez klubowiczów jest wiec bedzie z czego wybierać, praktycznie w kazdym modelu.
Addicted, to tylko wersja robocza - moja ogolna wizja.
Paweł156, Ja osobiscie uwazam ze wklejenie na karte zdjęcia jakiegokolwiek modelu AR nie ma sensu.
Karta powinna ukazywac ogolne cechy marki czyli : font AR, logo AR, logo klubu itp.
A rozmawiając z Tutim dowiedzialem sie ze te atrybuty mozemy wykorzystac
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Paweł156, Ja osobiscie uwazam ze wklejenie na karte zdjęcia jakiegokolwiek modelu AR nie ma sensu.
Karta powinna ukazywac ogolne cechy marki czyli : font AR, logo AR, logo klubu itp.
Kazdy zrobi projekt taki jak uwaza, pozniej bedzie głosowanie.
Proponuję jeszcze może kilka projektów, potem głosowanie na najlepszy, a na końcu ewentualne poprawki tego już wybranego. Tym sposobem wszyscy się wypowiedzą i włożą w to trochę zaangażowania
Gdybyśmy chcieli być tak bardzo legalni, nie moglibyśmy wykorzystać choćby czcionki AlfaRomeo bez zgody jej autora ani loga, które użył Fred czy też ja wykonując swoją kartę, jeżeli chodzi o tego typu prace raczej nikt nie ma pretensji, jeżeli zobaczy zdjęcie / czcionkę swojego autorstwa na gotowej karcie / stronie internetowej / bannerze, czymkolwiek.
Ostatnio zmieniony przez Addicted 2007-12-28, 11:25, w całości zmieniany 2 razy
A rozmawiając z Tutim dowiedzialem sie ze te atrybuty mozemy wykorzystac
Zgadzam sie z Fred'em. Mysle ze tak bedzie i oryginalnie i sprawiedliwie
Co do samych kart to jestem narawde pod sporym wrazeniem!! Naprawde chlopaki fajnie to wam wychodzi!
Dorzucam moja wizje karty - wersja beta bo w pracy nie mam odpowiednich "narzedzi" i czasu ale jakis tam zarys jest i o to chodzi
Karta ma srebrny pasek po prawej, wedlug mnie w wersji "gold" moglby byc koloru zlotego i odpowiednio platynowego dla karty platynowej
Ostatnio zmieniony przez Siekier 2007-12-28, 17:01, w całości zmieniany 1 raz
Siekier, BOMBA Jak dla mnie mistrzostwo świata ,obawiam się ze już nikt ładniejszej nie opracuje no chyba ze AR_156 ,Addictedtez niezle ,w każdym bądź razie Siekier poza konkurencja , zajefajna...
pozdrawiam
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;(((
Addicted, - jak zobaczyłem to pomyślałem że taką jakbym z portfela wyjmował to wszystkie laski by normalnie... [ahhhh marzenia]
ale...
Siekier, - odwaliłeś kawał roboty i myślę że nie tylko nie ma się do czego przyczepić ale także nie ma co czekać na lepsze projekty - moim zdaniem the best!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum