takie "SE zrobie sam" eliminowac bedzie mozna zakupic by wspomuc klub, bo to mija się z celem zakładania klubu jak kazdy SE cos zrobi ,my nie zakładamy klubu SE tylko dla ludzi
Ide se, patrze se, tutaj zaba lezy se, mysle se depne se, a tu żaba bleeeeee!!!!!!
A tak na poważnie to się nie napieprzajcie, bo to jest wyraz, który występuje w słowniku poprawnej polszczyzny
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Model: Inny
Silnik: 1.3 t / 2.0 16v / 2,4 v20 V.I.S
Rocznik: 1986
Wiek: 25 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 81 Skąd: Bielsko Biała/Cała polska
Wysłany: 2007-04-02, 20:29
[quote="DDEvil"]Ale powiedzcie mi jedno jezeli ja te naklejki bede robil mam swoja prywatna folie do wyklejania to co mam sobie sam od siebie kupic i sam sobie zaplacic ?? ( a tak na marginesie to sie zdeklarowalem ze moge pomoc przy wyklejeniu takich napisow wiec chyba zachowuje sie jak wzorowy klubowicz co ?? albo mi sie tak wydaje ) Pozdrawiam[/quoto
zrobisz z klubowej foli a jak nie to ja zrobie i se kupie i nakleje tez se a co nie ma jak se zyc w takim pięknym kraju
koles dziwny jestes jezeli bedzie to z klubowej folii to normalne ze kupie ale jezeli forum przeksztalci sie w klub a naklejek nie bedzie w sprzedazy to sam sobie taki napis zrobie dla wlasnej przyjemnosci a nikogo nie bede zmuszal zeby sobie ktos to wykleil. pozatym to chyba jest moja indywidualna sprawa co ja zrobie ze swoja folia i co ja sobie wykleje jak bede chcial to jutro sobie wytne adres internetowy strony i sobie przykleje i co tez sie ktos bedzie burzyl z jakimis dziwnymi problemami ?? Poprostu chyba niekutrzy nie maja co robic i wymyslaja sobie problemy. Pozatym koles nie wiem kim Ty jestes ale piszac "Zrobisz" to brzmi to jak rozkaz a nikt a napewno nie Ty bedziesz mi rozkazywal, a co Se tam sam zrobisz to malo mnie to interesuje. Pozdrawiam
_________________ Nie ważne ile pali i tak jest piękna
Ostatnio zmieniony przez DDEvil 2007-04-02, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-04-03, 10:06
poprostu sugeruje ze jesli ma byc cos klubowe to trzeba trzymac sie tego. a jezeli tobie nie pasuje ta idea to po co chcesz nalezec do klubu. a auto mozesz sobie obklejac czym chcesz mnie to ani grzeje ani ziębi tylko idee załozenia klubu nie nalezy naciagac w swoją strone
dajcie chlopakowi spokoj, napisal tylko, ze w razie czego klub moze zamowic u niego naklejki, a jak nei zamowi to i tak sobie zrobi
chyba nie ma w tym nic zlego i nikogo po sadach za takie cos nie bedziemy - przeciez jestesmy normalni
Wysłany: 2007-04-03, 16:24
nie no zgadzam sie (tylko mnie denerwuje takie gadanie jak nie kupie to zrobie i tez bede miał ) Nie no ciesze sie ze chce i sam zaproponował ze zrobi cos takiego dlatego piwko dla ciebie
Konkurs bedzie ogłoszony, karty bedą, jestesmy w trakcie dogrywania róznych spraw zwiazanych z kartą klubową, ale na razie za wczesnie zeby o tym pisac. Mysle ze bedziecie zadowoleni
panowie napewno wiekszosc z nas chce karty
zalozcie temat
a wnim kilka wzorow
wybierzemy ktory najlepszy
potem zlozymy zamowienie do firmy...
tylko tak na kazdej karcie powinien byc nick z forum+ewentualnie nr rej.........
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - †Colin McRae- Jarek Zabiega
Przepraszam że trochę piszę nie na temat, ale może wie ktoś gdzie oprócz
internetu można kupić takie wino z logiem Alfa Romeo jak jest przedstawione na początku postu?
Z góry dziękuję za info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum