nie jestem grafikiem, fotografia mi lepiej wychodzi
taka podpowiedź:
jeśli na karcie będzie 155, to 33-ki się obrażą.
jeśli na karcie będzie czerwone aut, to czarnych i srebrnych szlag trafi...
W wielu przypadkach i dziedzinach życia wychodzi zazwyczaj, że prostota rozwiązaniem jest najlepszym więc może z przedniej strony karty wystarczyłoby skromnie, lecz wymownie- czarne tło i logo Alfaholików, a na rewersie dane o klubowiczu, dane samochodu, co tam jeszcze i data przyłączenia do klubu czy coś...
(nie bić... to tylko taka myśl...)
Kobiety to jednak dobrzy mediatorzy- mysle że jak bedzie na tapecie temat kart to twój pomysł ma duże szanse na realizacje-!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Ewentualnie ja mam propozycje taka jezeli moge sie wypowiedziec bo w miare swiezy tu jestem LOgo alfaholikow ok i mozna by bylo wybrac z posrod kilku zabytkowych modeli alfy 1 ktory poprzez glosowanie wydalby sie najbardziej odpowiedni, po to zeby nie bylo klutni bo co prawda to prawda jak za pare miesiecy ktos zmieni auto na inny model to co zas bedzie musial zmieniac karte a co do danych ktore moglby sie znalezc na karte to wydaje mi się ze Imie Nazwisko Login z forum i miasto z ktorego sie pochodzi by wystarczylo ewentualnie jeszcze data przystapienia do klubu. Tylko jeszcze jedno czy to forum juz sie przeksztalcilo w klub ?? Bo z tego co wiem a moge miec nie swieze informacje dopiero sa starania o to zeby forum przeksztalcilo sie w klub. Pozdrawiam
_________________ Nie ważne ile pali i tak jest piękna
Wydaje mi sie ze mozna by bylo stworzyc jakies logo klubu napis niezbyt skomplikowany zeby nie przesadzic jeden troszke wiekszy taki zeby moana go bylo przykleic na gore tylniej szyby np i mniejsza z przodu. logo badz ten szykowny napis jakas bajerancka czcionka mozna by bylo wyciac na ploterze i przykleic na szyby zeby bylo widac. w okolicach zor jezeli ktos sie wezmie projektu np ja to sie mozna zlozyc na naklejki kupic iles metrow a ja dostep do plotera mam wiec bym wycial i jak ktos nie umie to ewentualnie mu to wykleil ale to tylko taki moj pomysl
Witam dobry pomysl z tymi naklejkami na szybe ale mozna by zrobic naklejke z adresem naszej stronki i przykleic pod numerami naszych Belli widzialem cos takiego w salonie alfy w krakowie tylko tam byl napis "www.polinar.pl"
no tak tylko co do naklejek to jest mozliwosc zrobienia tego pod wymiar czy to pod tablice czy to na szybe poprostu jest to zabawa z wymiarami a pozniej tylko ploter i wycinanko i tak w ramach przypomnienia mam dostep do plotera tnacego a nie drukujacego wiec naklejki w tym przypadku sa ze tak powiem monochromatyczne . i tez dla informacji do przyklejenia takich napisow na szybe lub gdzie kolwiek indziej bardzo przydatna jest folia transportowa do kupienia w kazdej firmie zajmujacej sie oklejaniem aut itp. pozdrawiam
Pewnie ze fajny Tuti cos ze sklepem kombinuje moze beda do kupienia a jak bedziemy juz oficjalnym klubem to ja osobiscie napewno sobie taka naklejke zaprojektuje wytne i przykleje Pozdrawiam
Model: Inny
Silnik: 1.3 t / 2.0 16v / 2,4 v20 V.I.S
Rocznik: 1986
Wiek: 25 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 84 Skąd: Bielsko Biała/Cała polska
Wysłany: 2007-03-28, 21:40
zasugerował bym delikatnie ze jak bedziemy klubem to bedziemy takie "SE zrobie sam" eliminowac bedzie mozna zakupic by wspomuc klub, bo to mija się z celem zakładania klubu jak kazdy SE cos zrobi ,my nie zakładamy klubu SE tylko dla ludzi
kurde ale oburzenie juz z Tutim gadalem i jak bedzie sklep to bedzie projekt do zrobienia pozniej do ogolnej aprobaty a pozniej wytne to na ploterze i bedzie na sprzedaz w sklepie a jak bedziemy klubem to ja napewno "SE" taki napis walne a reszta jak SE bedzie chciala to se kupi i tez nakleji wiec nie rozumiem takiego oburzenia pozdrawiam
Dajcie SE po piwku i wyluzujcie
Poczekajmy na decyzje zarządu, nie ma o co kruszyć kopji.
Jak na razie to wszystko plany
DDEvil napisał/a:
i bedzie na sprzedaz w sklepie a jak bedziemy klubem to ja napewno "SE" taki napis walne a reszta jak SE bedzie chciala to se kupi i tez nakleji
No wszystko fajnie, tylko myślę że jako wzorowy klubowicz ten napis co SE walniesz będzie zakupiony w sklepie, a nie przy okazji produkcji pozostałych zrobiony gratisowo
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
Ale powiedzcie mi jedno jezeli ja te naklejki bede robil mam swoja prywatna folie do wyklejania to co mam sobie sam od siebie kupic i sam sobie zaplacic ?? ( a tak na marginesie to sie zdeklarowalem ze moge pomoc przy wyklejeniu takich napisow wiec chyba zachowuje sie jak wzorowy klubowicz co ?? albo mi sie tak wydaje ) Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum