Wysłany: 2008-04-09, 19:16 Jak wygląda sprawa statutu klubu, członkostwa itp.
Pytam bo jak narazie na stronie głownej, w zakładce "członkowstwo" widzę ten tekst "Stowarzyszenie w trakcie rejestracji - tej podstrony prosze nie traktować powaznie "
Dziekuje sprawy w toku, o konkretach powiadomimy!
Pozdrawiam
Nasz Prezes należy do osób mało mównych, więc pozwolę sobie w imieniu całego zarządu przybliżyć troszeczkę kwestie poruszone przez kolegów.
W tej chwili są prowadzone starania o formalną rejestrację stowarzyszenia.
Wszystkie potrzebne dokumenty zostały zkompletowane i przekazane do odpowiednich organów legislacyjnych.
W momencie gdy otrzymamy osobowość prawną będziemy mogli rozpocząć normalną działalnośc klubową. (Członkowie, karty itp )
Myślę że troszeczkę przybliżyłem temat nurtujący większość naszych userów.
Pozdrawiam
P.S. Mam nadzieję, że Prezes wraz z zarządem wybaczą mi to wystąpienie przed szereg, ale uważam, że koleżanką i kolegą należy się chociaż odrobina informacji.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2008-04-10, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
P.S. Mam nadzieję, że Prezes wraz z zarządem wybaczą mi to wystąpienie przed szereg, ale uważam, że koleżanką i kolegą należy się chociaż odrobina informacji.
Nie mozna bylo tak od razu? Musiala byc zbedna dyskusja?
ze swej strony dziekuje AR33 za informacje. Choc zamiast odrobiny - powinna byc pelna, ale wiem, ze nie lezy to w gestii tylko AR33.
ja ze swojej strony chce dodac ze wszelka pomoc i propozycje są mile widziane, zwłaszcza jesli chodzi o pozyskiwanie ewentualnych sponsorów
AR_33 napisał/a:
AR_33 nie bądz taki skromy w koncu jestes v-ce prezesem wiec masz w pełni prawo reprezentowac zarząd, a informacja jaką przedstawiłes powinna wiele wyjaśnić osobom zainteresowanym tematem stowarzyszenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum