Wiem że doświadczenie z "sz. kol." Gosią były niefajne.
Osobiście uwielbiam jednak gadżety
Dlatego po małym namyślę jestem gotowa wyłożyć kasę, zlecić wykonanie gadżetów, powiadomić Was że faktycznie, fizycznie są gotowe i wtedy dopiero porozsyłać i za nie pokasować, lub porozdawać Wam na spotach.
W innym klubie samochodowym do którego należałam, takie rozwiązanie się sprawdziło, myślę że tu też nie powinno być problemów....
No to co, oko za oko?
Bo to dwustronne zobowiązanie jest, ponieważ nie chciałabym zostać z dwudziestoma kubkami i setką naklejek....
GWARANTUJĘ (tu akurat bez ryzyka ) szybsze wykonanie niż Gosia
Jestem skłonna tą kasę wyłożyć, mam nawet znajomego który zrobi mi te gadżety po cenach niemalże hurtowych (za samo zlecenie dostanie premię i to mu wystarczy ;] )
Czekam na decyzję Adminów, bo dopóki nie jesteśmy klubem, to raczej oni mają tu władzę ustawodawczą
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Ja też lubię gadżety i chciałbym ich mieć jak najwięcej
Super, że Wera, że masz cheć się tym zająć-za tę iście obywatelską postawę wędruje do Ciebie piwko
P.S. Admini do boju
_________________ This car doesn't just beat other cars, it eliminates them.
Chłopaki, na co czekac?? goska napisala ze odda kase!
Wera świetny pomysł, ja jestem za, moge tez pomóc przy realizacji, mozna sie podzielic zadaniami jesli chcesz.
Moze zrobimy liste gadzetów jakie chcemy aby byly wykonane? Bo na 100% to kubki, podkładki pod tablice, koszulki, flagi itp.
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 752 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-05-15, 21:56
UWAGA Goska wyslala mi wiadomosc abysmy przesłali swoje nr kont bankowych i odda kase.oto jej wiadomosc do mnie i adres email do niej na ktory wyslijcie swoje numery kont.
"Gosia 16:57:48
"prosze o podanie numeru konta rachunku bankowego, oraz nicku i adresu na miala gosiallek@gmail.com poniewaz beda odsyłane pieniadze za gadzety , z gory dzieki "
Staramy sie, zeby na naszym logo moc wykorzystac logo Alfa Romeo... Nie wiem czy sie uda, ale pisze, zeby potem niektorzy nie mieli pretensji, ze nasze logo nie jest identyczne z tym na gadzetach... Ja osobiscie bym poczekal, az bedzie juz wiadomo co z tym pozwoleniem
No to jak admini ustalą co z logiem, i jak już zostaną wybrane gadżety to będę mogła zamówić. Pozostaje tylko kwestia ilości. Z postów w Gosiowym temacie wnioskuję, że takie minimalne zamówienie to 50 sztuk, przynajniej tyle osób wtedy zadeklarowało chęc zakupu. Powiedzcie, że nie zostanę z kartonami pełnymi gadżetow i pustym kontem, co?
A moze by tak popyt na gadżety (żeby wiedzieć jakie ilości zamawiać, co z kolei ma wpływ na cenę) ustalić za pomocą ankiety, w której poszczególne opcje zawierały by dane gadżety...
np.
ZESTAW 1 - naklejka + kubek + ramki
ZESTAW 2 - same naklejki
ZESTAW 3 - kubek + brelok
czy jakoś tak
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-05-16, 17:24, w całości zmieniany 1 raz
...dzisiaj kontaktowalem sie z firma szczecinska w sprawie ramek pod tablice...maja dac mi pelna oferte do konca tygodnia...wiec jesli pozwolisz Wera pomoge Ci w organizowaniu tego wszystkiego...bo lubie ten klub, marke, i ogolnie pomagac innym...jesli masz ochote skorzystac z mojej pomocy to pisz PW a najlepiej na GG - numer ogolniedostepny 1648236...w sprawie kalendarzy taz zaczne dzialac - mam paru znajomych w firmie poligraficznej, gdzie moznaby zamowic kalendarze - moj pomysl by zrobic kalendarz juz na 2008 rok - z autkiem na kazdy miesiac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum