Myśle ze nalezy sie pare słow pochwaly przynajmniej wg mnie:
brawa za:
* logo ktore powinno byc wybrane na samym poczatku (ar156 ma talent)
* Znaczki głownych tematów ar super
* konieczynki tez super
male minusy :
* nie wiem cos cie zrobili z Radkiem z czlowiekiem ktory tu duzo wniosł
* moderatorzy zostawcie moje posty w spokoju kazdy ma prawo wypowiedziec sie nawet negatywnie (wolność słowa !!!!!)
ale ogolnie coraz ladniejsze to wasze forum
* cos z tym adrem waszym "strona w budowie" moze tak jakias stonr głowna zrobic z buttonem wjedz na forum czyt cos takiego
pozdrawiam administracje
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
Generalnie sie zgadzam z webmasterem fajnie by bylo jakby byla stronka z wejsciem na forum a co do Radka to coz duzo wniosl ale sam sie wyniosl niektorym wladza udezrza do glowy i tyle
Ostatnio zmieniony przez łukasz i kasia 2007-01-30, 10:59, w całości zmieniany 1 raz
Naprawde fajnie się robi na tym forum.
Nawet się cholera nie mam do czego przyczepić...
Ogólnie bardzo fajne zmiany, a funkcja sprawdzania pisowni wręcz mi zaimponowała.
W końcu ktoś się kapnął, że dział Zloty, spotkania i tablica ogłoszeń pokrywa sie ze Sprawami organizacyjnymi i wykreślił dopisek "tablica ogłoszeń"
Ja osobiście nie lubie podziału działów na konkretne modele, bo one się zbyt bardzo przenikają (o wariatorze możemy poczytać w 3 działach ), ale nie odważe sie zaproponować zmian, bo tu chyba przyzwyczajenie forumowiczów jest zbyt duże.
Podoba mi się, że w końcu nie w każdym dziale są przyklejone wszystkie ważne tematy.
Już chyba gdzieś to postulowałem, że ważne tematy z danego działu powinny być tylko w danym dziale, a nie w każdym. Teraz widze, że tylko 2 są "twardo" przyklejone. Dla mnie o 2 za dużo, ale lepsze 2 niż 6
Ogólnie podoba mi isę kierunek zmian
TAK TRZYMAĆ
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum