Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD+ fiat coupe 2.0 TURBO
Rocznik: 1999
Wiek: 22 Dołączył: 17 Maj 2006 Posty: 362 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2007-01-05, 21:48 forum
witam wszystkich ziomali i ziomalki niewiem jak Wy ale ja przywiazalem sie do tego forum zaczynam dzien od przegladniecia paru postow potem dopiero zbieram sie do pracy po powrocie tez czesto tu zagladam jednym słowem to forum to dobra zecz i chcial bym poznac wasza opinie mianowicie co myslicie o naszym (najlepszym w polsce) forum ?
_________________ alfa romeo 156 & fiat coupe 2.0 turbo
Ja tez wpadłem w Alfaholizm nie ma dnia bez forum, fajni ludzie, fajne tematy i to wszystko wokół ALFA ROMEO!! miodzio!!
Jak dla mnie to lepszego adresu w necie nie ma jak www.alfaholicy.net
Pozdrawiam!!
Ja też bardzo często siedzę na forum,szybko uzależnia .Moja kobieta już się krzywi,że ciągle siedzę przed komputerem a nie przy niej.
hehe dobre tez luie nasze forum ale radek ma zakaz wjazdu z mojego kompa na forum, bo ostatnoio sie wkur.... zawsze tekst na 5 minut a wychodzi z tego godzina minimum ....
ja już dawno zostałem ALFAHOLIKIEM!!!! wsumie moja dziewczyna lekkawo też ale też się czasami wkourza na mnie jak siedzę tylko na tym forum i wtedy nierozmawiam z nią na gg
a ja jak wstaje jak niezaśpie to tez wpadam czasmi z ranca na forum noi wieczorkiem oczywiście...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum