Wysłany: 2008-04-22, 10:41 Forum regionalne - Mazowsze ?
Hej
Chciałem spytac czemu nie ma forum regionalnego dla mazowsza ?
bardzo dużo alfistów jest z Warszawy i okolic- i na pewno na psoty nie będą jeżdzić do Łodzi, w W-wie jest też dużo ciekawych sklepów, miejsc aby się spotkać i pogadać, warsztatów itp
Ps. nei znalazłem w archiwum takiego tematu - i/lub nie mam dostepu do juz istniejacego forum regionalnego
pozdrawiam
_________________ Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
Jest dział Polska Centralna
Jeśli znajdzie się dostatecznie dużo userów zainteresowanych tym działem z okolic Warszawy, zmienimy opis z : Forum Alfaholików z Łodzi i okolic
na: Forum Alfaholików z Łodzi, Warszawy i okolic
Zapraszam do zakładania tematów.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Takie prosby najlepiej uargumentowac linkami do tematow ze spotow, czy innych tematow regionalnych Moze to przyspieszyc sprawe, jesli chcecie sie starac o swoj region/polaczenie z regionem lodzkim.
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 2778 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-04-22, 23:01
Tuti napisał/a:
Takie prosby najlepiej uargumentowac linkami do tematow ze spotow, czy innych tematow regionalnych Moze to przyspieszyc sprawe, jesli chcecie sie starac o swoj region/polaczenie z regionem lodzkim.
My nie chcemy łączyć się z Łodzią jeśli już to Warszawa i okolice
A moze po prostu przemianujcie dzial z LDZ na WAW i po klopocie? LDZ ma swoje forum....
Zaden z kolegow z naszego regionu nie bedzie mial za zle takiego posuniecia....
A moze po prostu przemianujcie dzial z LDZ na WAW i po klopocie? LDZ ma swoje forum....
Zaden z kolegow z naszego regionu nie bedzie mial za zle takiego posuniecia
Adam dziękuję bardzo za propozycję, byliście pierwszym tak prężnie działającym regionem i Wasz dział był założony jako pierwszy
IK@R_1886
nie ma za co... Tylko do ustalenia, czy zaorac ten i zalozyc nowy, czy po prostu przemianowac nazwe. Jesli przerobicie na Warszawke, to trzeba by moze usunac pare watkow dotyczacych stricte Lodzi. Bo glupio bedzie wygladalo...
Tylko do ustalenia, czy zaorac ten i zalozyc nowy, czy po prostu przemianowac nazwe. Jesli przerobicie na Warszawke, to trzeba by moze usunac pare watkow dotyczacych stricte Lodzi. Bo glupio bedzie wygladalo...
Nie mamy zamiaru likwidować Łodzi.
Paweł156 napisał/a:
Wierzba napisał/a:
Ja bym wolał nasz region- Mazowsza- nasze sprawy a sporo osoób jest z W-wy i okolic
cóż czas zacząc produkować posty "warszaFskie"
tez mysle ze to dobry pomysł
jednak narazie zrobiłbym dodatkowy dział Mazowsze, nie likwidowałbym Łodzi
Też jestem takiego zdania, ale dajmy trochę czasu userom z Warszawy i okolic będziemy obserwować rozwój "grupy Warszaskiej"
IK@R_1886
Też jestem takiego zdania, ale dajmy trochę czasu userom z Warszawy i okolic będziemy obserwować rozwój "grupy Warszaskiej"
o ile znam się na działaniu for internetowych i tzw "web 2.0" to ludzie nie będą nic pisać ani się odzywać dopóki nie będą mieli miejsca - czyt. podforum - gdzie będą mogli to robić - a co do ilości osób z Mazowsza to wystarczy przejrzeć listę użytkwoników- nawet pośród najaktywniejszych- ile jest adresów na "W"
_________________ Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
o lodzi, poludniu i zach pom pisali fakt, ze po zalozeniu dzialow pisze sie wiecej, ale nie chcemy zawalac strony glownej setka dzialow - to utrudnia przegladanie.
o ile znam się na działaniu for internetowych i tzw "web 2.0" to ludzie nie będą nic pisać ani się odzywać dopóki nie będą mieli miejsca - czyt. podforum - gdzie będą mogli to robić - a co do ilości osób z Mazowsza to wystarczy przejrzeć listę użytkwoników- nawet pośród najaktywniejszych- ile jest adresów na "W"
Wierzba, nic nie stoi na przeszkodzie abyś założył temat w dziale Centralna Polska dotyczący Warszawy i okolic, jeśli temat będzie żył i będą pisane nowe tematy, każdy kto wejdzie na stronę główną będzie widzał temat dotyczący Warszawy.
Jest paru userów z Warszawy i okolic, którzy mają ponad 1000 postów na koncie i są z nami na forum dwa lata i więcej. Jak do tej pory nie zgłaszali potrzeby tworzenia własnego działu, jeśli będziecie na tyle prężną grupą jak Łodziacy czy Zachodniopomorskie, zogranizujecie parę lokalnych spotów na których pojawi się spora liczba samochodów,napiszcie relacje z tych spotkań i na pewno będziecie mieli swój dział
IK@R_1886
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum