panowie, juz bylem w trakcie przenoszenia forum... jednak mialem wypadek alfa - pozniej napisze co i jak, zyje jestem tylko poobijany. z alfy tylko klapka od baku sie nadaje. jak dam rade to dzisiaj zalatwie sprawe z forum. przekazcie tym co nie moga wejsc.
Dla mnie jest tylko jedno rozwiązanie. Zarejestrowanie oficjalne Klubu i zbiórka od członków po np. 20 zł na rok właśnie w celu wykupienia miejsca na serwerze z nielimitowanym transferem na potrzeby forum.
Dla mnie jest tylko jedno rozwiązanie. Zarejestrowanie oficjalne Klubu i zbiórka od członków po np. 20 zł na rok właśnie w celu wykupienia miejsca na serwerze z nielimitowanym transferem na potrzeby forum.
Ja tez jestem za takim rozwiązaniem.
Tez sie pod tym podpisuje... to sytuacja zaczyna być denerwująca
_________________ Kiedyś Lanos 1,4
Teraz Klekot Ar 156 1.9 JTD
www.ti-amo.net.pl psg_2008 <- jak możecie to kliknijcie w reklamy google na górze strony.
Kurcze... Nie mogłem od kilku dni wejść na forum
W końcu spróbowałem www.forum.alfaholicy.com i zadziałało.
Teraz zmieniłem sobie plik "hosts" wg podanej recepty i działa
normalnie...
[EDIT]
Działa, ale strasznie wooolnooo...
Ostatnio zmieniony przez destikero 2008-02-04, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Wpisanie nazwy FQDN w pliku hosts to tylko prowizoryczne rozwiązanie.
Jak firma hostingowa wdroży inne rozwiązanie limitujące ilość przesyłanych danych, niż brak odpowiedzi z serwera DNS, a jest tych sposobów co najmniej kilka, to wpis nic nie pomoże.
Ale serwer to jedno, serwer się załatwi, napisz lepiej Tuti co się stało i jak się czujesz. I czy możemy jakoś w czymkolwiek pomóc. Pozdrawiam.
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic...
Jest Honda Civic 1.4i EJ9...
Będzie: ... działka budowlana
jak ten bedzie dzialal ok to nie bedzie potrzeby zrzucania sie na nowy. dostaniemy zwrot z typo3concept.net starczy to chyba na wykupienie polrocznego abonamentu na webd.pl
jak ten bedzie dzialal ok to nie bedzie potrzeby zrzucania sie na nowy. dostaniemy zwrot z typo3concept.net starczy to chyba na wykupienie polrocznego abonamentu na webd.pl
Ja tez jestem za takim rozwiązaniem. i ja też jestem za
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum