Tak wiem, przeszperałem chyba wszystkie fora na ten temat, mam Auto Mapę 4 ale za cholerę nie daje rady jej zainstalować, tzn. owszem tryb instalacji przebiega prawidłowo, ale nie mam pojęcia jak zrobić, żeby zamiast standardowej mapy przy uruchomieniu odpalałasię Auto Mapa
_________________ Jeżeli wszystko jest pod kontrolą...jedziesz zbyt wolno...;P
Tak wiem, przeszperałem chyba wszystkie fora na ten temat, mam Auto Mapę 4 ale za cholerę nie daje rady jej zainstalować, tzn. owszem tryb instalacji przebiega prawidłowo, ale nie mam pojęcia jak zrobić, żeby zamiast standardowej mapy przy uruchomieniu odpalałasię Auto Mapa
Musisz zamienic ikonke startowa oryginalnej navigacji na plik startowy AutoMapy. No i nazwe tez. No i jak klikniuesz na ikonke mapy navigon to Ci sie odpali AutoMapa
jeśli chodzi o mnie to mogę pomóc w systemach alarmowych, telewizji przemysłowej (CCTV) i wszelkiego rodzaju zabezpieczeniach (domy, instytucje/firmy, banki itp.. ) - od projektu do wykonania ...
Jeśli chodzi o mnie , to mogę zagrać komuś na weselu lu innej imprezie . Jestem Muzykiem , Na codzień grywam dancingi w Ciechocinku. Kawiarnia UROCZA zespół STYL, zapraszam co dziennie od godz 19 tej. na kawkę lub piweczko. Na wesoło
No ładnie, jeszcze nie powiedziałem w czym mogę pomóc a już proszę o pomoc....nie ładnie tak, a zatem szybko się naprawiam: Jestem Brokerem Ubezpieczeniowym, więc wszystko co się wiąże e sferą ubezpieczeń,od przygotowania oferty, do likwidacji, lub też reprezentacja przed zakładami ubezpieczeń. Może z czasem można będzie zrobić ciekawą ofertę dla Klubu... taką a'la firmowa flota. Myślę że znalazłby się jakiś zakład który bo to chwycił.
Poza tym prowadzę Fundację, więc gdyby ktoś potrzebował pomocy w sprawie zakładania stowarzyszeń, Fundacji, ich prowadzenia itp, służę pomocą
Super, a czy w takim razie wiesz w jaki sposób zamienić te ikonki? Będę bardzo zobowiązany.
Musisz wejsc w nawi pzrez kompa. W autorun wrzucic ikonke AutoMapa.exe, skopiowac z autoranu nazwe mapy navigon.exe i wkleic w nazwe Automapy.exe. Reasumujac bedzie w Autorunie ikonka automapy z nazwą np Navigon.exe.
I juz w nawi w menu startowym jak klikniesz na nawigacje to Ci sie odpali AutoMapa.
Może z czasem można będzie zrobić ciekawą ofertę dla Klubu... taką a'la firmowa flota. Myślę że znalazłby się jakiś zakład który bo to chwycił.
Z tego co się orientuje to we flocie właścicielem wszystkich pojazdów musi być jedna firma/osoba fizyczna, więc formalnie nie da się tego przeskoczyć. Co innego zniżki dla klubowiczów jako dużej grupy w jednym z Towarzystw.
pzdr
nie koniecznie, robiłem już podobne programy, i jak najbardziej jest to możliwe, jest z tym trochę zabiegów ale... nikt nie mówi, że to prosta sprawa. Użytkowników jest ponad 3 000??? a to już całkiem atrakcyjna flota się robi. Na pewno ktoś się połakomi na taki kąsek
Programy skierowane pod konkretną grupę, to jak najbardziej, ale ubezpieczeniem flotowym być to nie może (każdy z osobna posiada swoją "szkodowość") i jedni byli by poszkodowani, a drudzy na odwrót. Na pewno któreś z Towarzystw może przygotować pakiet dla alfaholików, a jak to sie będzie miało do konkurencji to zobaczymy.
pzdr
Ostatnio zmieniony przez M@T 2008-07-28, 11:17, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD 105 KM
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-08-20, 16:17
Ja mogę zaoferować wszelkie środki i sprzęt potrzebny do utrzymywania higieny od sprzętu ręcznego po maszyny sprzątające myjki ciśnieniowe odkurzacze itp oraz ich serwis. www.dawex.pl dla zainteresowanych link Ponad to troszkę ponad amatorsko zajmuję się fotografią. Służę pomocą
Z wyksztalcenia mechanik, z zawodu - sprzedawca w sklepie budowlano-wykonczeniowym, hobby - komputery i inne sprawy zwiazane z elektronika, jakby co to gg, postaram sie pomoc.
Bartek - po studiach logistycznych, obecnie handlowiec zajmujący się sieciami handlowymi w firmie zajmującej się sprzedażą wszelkich akcesoriów TELEKOM, FOTO, KOMPUTERY itp...
Firma HAMA POLSKA http://www.hama.pl/
kinga147 napisał/a:
Telefony komórkowe, akcesoria, serwis i odpowiedzi na głupie pytania
http://sp-lock.pl/
Kinga na stronce startowej rzuciło mi sie pierwsze w oczy karta Sandiska, moja firma jest oficjalnym dystrybutorem Sandiska na Polskę tak na marginesie
Model: Alfa Romeo 146
Silnik: 1.4TS
Rocznik: 1999
Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 76 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2008-10-27, 12:00
Witajcie,
rowniez ja sie dolacze do banku czasu.
Z wyksztalcenia: ekonomista.
Pracuje w banku jako doradca klienta firmowego - segment micro, czyli do 4mln PLN przychodu rocznego. Jesli ktos z Was prowadzi firme, chcialby o cos popytac, chcialby cos finansowac... pisac
Rowniez indywidualne kredyty, limity w kontach etc. sa do zrobienia - juz nie przez mnie a przez znajomych z banku.
Dodatkowo sluze rada, o ile tylko bede w stanie. Bo jak powszechnie wiadomo - ekonomisci maja taki wplyw na ekonomie jak meteorolodzy na pogode i wszystko co sie mowi mozna rownie latwo zinterpretowac w dokladnie odwrotny sposob...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum