Chętnie się przyłącze: Grafika komputerowa, logotypy, wszystko w ten deseń... no i moja specjalność: graffiti, a wkrótce airbrush. Moja stronka z kilkoma pracami jakby co: http://sarinus.deviantart.com/gallery/ PZDR!
Golf nie golf, wiadomo że Alfie pięt nie dorasta. Najważniejsze że sciągnąłem z nich grosz za sesje zdjęciową, co też przyczyniło się w pewnym ułamku do zakupu przeze mnie mojej Belli. Więc nawet golfy są czasem przydatne
_________________ Planujemy wyjazd na Nurburgring - najbardziej wymagający tor świata, zarazem motoryzacyjny CUD ŚWIATA, info w dziale ZLOTY/SPOTKANIA!!
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-06-01, 13:50
Ja również pomogę lakiernictwo,meble,stolarka budowlana pomoc przy zakupie Belli lub innego auta,naprawy samochodowe nie wszystkie....hobby wędkarstwo więc jak coś zapraszam!
Wysłany: 2008-06-11, 14:15 Re: Bank czasu Alfaholików
Fajny pomysł!
Genetyka kliniczna - diagnostyka prenatalna, postnatalna, niepłodność, itp. Są długie kolejnki na badania - może w tym pomogę - www.genos.com.pl Coś wymyślę. Prowadzę też zajęcia ze studentami na UM w Łodzi...
Pozdrawiam
Wysłany: 2008-06-11, 15:48 Re: Bank czasu Alfaholików
Majka napisał/a:
Fajny pomysł!
Genetyka kliniczna - diagnostyka prenatalna, postnatalna, niepłodność, itp. Są długie kolejnki na badania - może w tym pomogę - www.genos.com.pl Coś wymyślę. Prowadzę też zajęcia ze studentami na UM w Łodzi...
Pozdrawiam
To pewnie znasz moją szefową też wykłada na UM (coś z dziedziny endokrynologii).
pozdrawiam
Ja też sie przyłącze!
Wszelkie sprawy związane z ubezpieczeniami (Belli i nie tylko):
- zniżki dla alfaholików na wszelkiego rodzaju ubezpieczenia (samochodowe, majątkowe, na życie, dla firm itd.) w każdym towarzystwie ubezpieczeniowym
- pomoc przy likwidacji szkody
- doradztwo i rozwiązywanie problemów w zakresie ubezpieczeń dla alfaholików bezpłatne
- Miła obsługa =)
Pozdrawiam
Wysłany: 2008-06-11, 23:16 Re: Bank czasu Alfaholików
To pewnie znasz moją szefową też wykłada na UM (coś z dziedziny endokrynologii).
pozdrawiam
Pewnie znam. Enokrynologia jest co prawda w kilku miejscach, ale jeśli pracuje w Katedrze Endokrynologii na terenie PSK3 przy Sterlinga to na pewno. Mój Zakład jest na drugim piętrze - endo jest na pierwszym i trzecim.
Pozdrawiam
Pewnie znam. Enokrynologia jest co prawda w kilku miejscach, ale jeśli pracuje w Katedrze Endokrynologii na terenie PSK3 przy Sterlinga to na pewno. Mój Zakład jest na drugim piętrze - endo jest na pierwszym i trzecim.
O! To widzę że są i inni pracownicy naukowo-dydaktyczni oprócz mnie na forum! To ja zapraszam na Uniwersytet Opolski, do Instytutu Matematyki i Informatyki pokój 206.
W razie problemów na UO służę pomocą
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic...
Jest Honda Civic 1.4i EJ9...
Będzie: ... działka budowlana
Ja też chętnie mogę służyć pomocą, jak spowodować by mieć życie dla siebie, by korzystać z życia,mogę udzielać wiadomości z tematu, profilaktyka zdrowia, oraz generowanie biernego co miesięcznego dochodu.
_________________ Alfa jest jak kobieta, zawsze trzeba o nią dbać i podchodzić do niej z sercem
nie wiem czy moja wiedza moze okazac sie przydatna ale zawsze pomoge jesli bedziecie chcieli nabyc jakiegos czworonoga...doskonale znam sie na psach i koniach...niecodzienne pasje ale tego sie uczylam...wiec jak niecodzienne pytania to piszcie...
_________________ bija22 i Alfa156 V6
są powody do mrruczenia
Ja chętnie nawiążę współpracę z hurtowniami spożywczymi. Jestem producentem chrupek kukurydzianych i makaronu.
link --> www.pphu-jura.pl
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. gdyby ktoś był zainteresowany oferujemy również "makaron weselny", który jest nieporównywalnie lepszy od tego spotykanego na półkach sklepowych.
Jeśli i ja mogę Wam w jakiś sposób pomóc a w szczególności branża w jakiej pracuję to chętnie:
- etykiety wszelkiego rodzaju na rolce termiczne i termotransferowe ( do kodów kreskowych, wag etykietujących, drukarek termicznych )
- taśmy do metkownic, metkownice, wałki barwiące, cenówki do ręcznego nanoszenia cen, szpilki z atestami do żywności, tabliczki laminowane
- i cała masa nie wymienionych a przydatnych akcesoriów do wyceny, oznaczania , kodowania artykułów u producenta czy na półce sklepowej
Dzwonić 782-46-42-42 , pisać czy kontaktować się osobiście Jeśli będę mógł to na pewno pomogę , doradzę. Mam pod swoją opieką południowo-wschodnią część Polski wraz z całym woj. Śląskim
ok to ja oferuje pomoc w kategorii navigacji GPS oprogramowania i sprzetu ;]
na komputerach tez sie trochce znam sieci p2p glownie dc++ no i moge opowiedziec co i jak jakby sie ktos wybieral gdzies za granice bo mam cala europe juz zjezdzona
_________________ Już wkrótce posiadacz błękitnej AR 145 ;]
Ja pracuje w branży Hi-Fi. Dokładnie to: Car Audio, GPS. Moge pomóc w wyborze sprztu grajacego do samochodu lub domu, przy wyborze kina domowego lub nawigacji GPS.
kolego ktory to wymysliles masz glowke na swoim miejscu a moze zalozylbys jeszcze np jakas liste telefoniczna i wowczas gdyby jakas alfa byla w podrozy a kierowca potrzebowal np by pomocy byl z dala od domu to moglby sie wtedy skontaktowac z najbliszym alfista a wtedy napewno moglby liczyc na pomoc pozdrawiam a moje hobby to kulturystyka moge pomoc w tym dziale ulozyc diete opisac cwiczenia ulozyc plan treningowy jak kto oczywiscie jest chetny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum