Wysłany: 2008-03-27, 12:33 ankieta dla forumowiczów
Czy można by gdzieś umieścić ogólnodostępną ankietę, podobną do tej, gdzie podaje się źródło zasilania naszych AR. Ankieta miała by dotyczyć tego jakie silniki mamy w naszych AR, chodzi mi o pojemność.
Myślę, że mielibyśmy ciekawy przekrój tego czym jeździmy.
Po prostu ciekaw jestem których jednostek napędowych jest najwięcej, a których najmniej, a liczyć mi się nie chce...
Czy ktoś poprze moją propozycję?
Może wówczas moderatorzy przeprowadzą taką sondę, bądź w inny sposób (sobie wiadomy) podadzą nam taką statystykę.
Pozdrawiam.
- Rafał
ja jestem za jak sie zakłada nowy temat na forum to przy wpisywaniu wiadomości na dole jest taka opcja żeby zrobić ankietę, ale jak dokłdanie to działa to nie sprawdzałem
ja jestem za jak sie zakłada nowy temat na forum to przy wpisywaniu wiadomości na dole jest taka opcja żeby zrobić ankietę, ale jak dokłdanie to działa to nie sprawdzałem
Próbowałem kiedyś na jakiś temat przeprowadzić taką ankietę, ale nie udało mi się, tzn coś poszło nie tak, dlatego proszę o pomoc któregoś z adminów.
Pozdrawiam.
- Rafał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum